Sådan laver du skygger på din tekst i Instagram stories #instagramhack

Sådan laver du skygger på din tekst i dine instagram stories. It’s as simple at that! I forbindelse med min spørgerunde ovre på Instagram, så fik jeg vildt mange spørgmål (jeg ved hvor blogger-agtigt det er, at skrive lige netop dén sætning, men det passer altså) og tænkte derfor, at jeg ville dele et blogindlæg omkring det også, så jeg kunne vise det med billeder. Det er meget simpelthen så nemt, men det er lidt svært at forklare med én sætning på instagram, så hermed min guide til at lave skygger på tekst i sine Instagram stories.

Sådan gør du: 

For at lave præcis samme tekst, som mig, så skal du vælge ‘KLASSISK’ tekst når du skal skrive. Jeg er sikker på at det virker ligeså godt med andre skrifttyper, men det er den, som jeg bruger. Herefter skriver du det, som du vil skrive med caps lock og vælger at farven på teksten skal være sort. Efter det, så tager du den tekst, som du lige har skrevet og kopierer den. Teksten paster du så tilbage på billedet. Denne gang skal farven være hvid (du bestemmer selvfølgelig selv farverne du bruger) og så rykker du sådan set bare den hvide tekst henover den sorte tekst, så den næsten rammer. Og voila. Så har du lavet en skygge effekt. Giver det mening?

Læs også: Sådan kan du tage bedre billeder + mine 5 tips til et flottere Instagram feed

skygger på din tekst

skygger på din tekst

skygger på din tekst

skygger på din tekst

Hermed verdens nemmeste guide til at lave skygger på din tekst. Ses ovre på instagram! Er du til endnu mere Instagram og blog nørderi, så læs med på de her indlæg:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.