Hvordan og hvornår finder man ‘ro’ i det man laver? (thoughts on life and work)

Reklame | Jeg har skrevet om det her emne før. Eller i hvert fald noget der ligner flere gange. Jeg har altid stukket lidt ud. Taget en anden vej end andre. Agtigt. Jeg vil ikke mene, at det er helt crazy veje, at jeg har gået, men jeg er i hvert fald gået imod strømmen sommetider og det har egentlig altid haft det godt med. Jeg har altid haft ro i maven over mine valg. Jeg ved sgu ikke helt, hvor denne ro er kommet fra, men den ligger bare dybt inde i mig. Den er helt sikkert kommet med alderen, først og fremmest.

Hvordan finder man ‘ro’ i det man laver?

Det med alderen tror jeg, at vi allesammen ved, eller i det mindste kan mærke. Når vi bliver ældre, så finder vi ud hvad pokker der rent faktisk betyder noget for én – og vi bliver mere hardcore omkring de ting. Har vi ikke alle sammen droppet en veninde eller to, fordi man ikke længere var aligned? Det har jeg og det er helt okay. Hvordan finder man så ro i det man laver, udover ‘bare’ at blive ældre? Jeg tror også lidt, at det er en muskel, som man skal træne. Jo, mere jeg er gået imod strømmen og gået mine egne veje (og fundet ud af det nok skal gå det hele) jo mere har jeg fundet ud af hvem jeg er – og derfor hviler jeg mere i mig selv når nye beslutninger skal tages.

Læs også: Den bedste morgenmad og brunch i Aarhus (10 labre steder du skal kende)

Hvornår har jeg gået mod strømmen tænker du måske? Jamen jeg har ikke nogen uddannelse og har ikke nogen planer om at få det. Som det ser ud nu i hvert fald. Jeg har også en ro i, at hvis jeg nogensinde får lyst jamen… Så gør jeg bare det. Jeg besluttede mig også for at leve af at skrive på internettet tilbage i 2015 og stifte virksomhed. Nu er det helt normalt, men det var det i hvert fald ikke dengang.

Skulle det ikke handle om smykker?

Og jo det skulle det. Det her indlæg er skrevet i samarbejde med Ro Copenhagen, som laver tidsløse smykker med et feminint og minimalistisk udtryk, der passer til hverdag og som holder til at blive brugt. Alle Ro’s smykker er fremstillet i 18 karat guld og bærer Ro’s lille signaturdiamant. Den er lille, men den er der altid. Ro Copenhagen’s navn stammer fra en følelse. Den følelse af ro, som det gav Helle at lave smykker.

Det var her det hele startede. Det er ophavet til navnet og det synes jeg bare er så smukt. Intet mindre. Smykkerne er også smukke. Scandinavian Fine Jewellery. På den underspillede måde. Jeg kan godt lide voldsomme smykker, som ikke koster så meget, fordi jeg at kan miste dem, uden at det betyder så meget. Jeg ELSKER dog ægte og dyrebare smykker, som måske ikke gør så meget af sig, i forhold til så mange andre smykker, men som er tidsløse og som man kan bruge for evigt.

Læs også: Guide til asiatiske restauranter i Aarhus (7 steder som du SKAL kende)

 

Den nye kollektion og et par julegave ønsker

Jeg kunne desværre ikke være der (fordi Jylland) men forrige uge holdte Ro Copenhagen en lille launch frokost ifm. lanceringen af deres nye ‘Rå’ kollektion. Kollektionen har tydelige referencer til renæssancen og samtidig holder fast i den minimalistiske og feminine stil som kendetegner Ro. Tjek dem ud lige her. Er du på julegavejagt og måske ikke helt hvad du skal give, så kan jeg anbefale Ro’s fine bogstaver fra deres ‘my’ kollektion. Der kan du finde vedhæng eller ørestikker, så er du i hvert fald sikker på en personlig og ikke mindst SMUK gave. Alle sammen med en lille diamant, naturligvis. Tjek dem ud lige her.

Mit kæreste eje…

… er en dyr guldring uden noget lir (prisen er egentlig ligegyldig, men fordi den var lidt dyrere, så er den stadig smuk i dag) som jeg fik af Andreas på vores første tur til Filippinerne. At jeg ikke har mistet den er et mirakel og jeg fik engang hjertebanken fordi jeg troede at jeg havde glemt den på Grød. Den var i min lomme.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til STONEMUSE som er mit lille hjørne af internettet. Jeg er vild med Japan men er ikke japansk, I’m working smarter not harder, og nårh ja, så er jeg vild med engelske gloser. Her kan du læse meget mere om mig og klik endelig rundt everywhere.