Hvor meget kan man egentligt tjene som blogger?

Godmorgen fra kaffekoppen! Jeg har været tidligt oppe i dag, for at forberede mig på en workshop om digital kommunikation som jeg deltager i om et par timer, men jeg har selvfølgelig også fået læst nogle af mine yndlingsblogs, som jeg gør hver morgen! Favoritterne er Josefin Dahlberg, Danica Chloe og Emma, forresten. Fællesnævneren ved alle disse (kan jeg se nu hvor de er listet op) er, at de er stærke og ambitiøse personer, som alle har skabt et positivt univers på nettet, som jeg elsker at følge med i. Nå, men altså, jeg elsker at læse indlæg, som jeg sætter gang i tankerne hos mig selv og forleden afslørede søde og seje Danica, hvor meget hun har tjent sin første måned som selvstændig blogger.

Det er virkeligt sejt og stærkt, at hun deler sine tal for forrige måned, som er første måned hvor hun har været helt selvstændig bloggen. Jeg synes, at det er mega godt (og så er det meget højere end hvad jeg selv startede med at tjene) selvom hun selvfølgelig ikke er der hvor hun gerne vil være. Endnu.

Min egen indkomst kommer ikke kun fra bloggen, men også fra forskellige freelance-jobs, som jeg også har. Kan læse i Danica’s indlæg at hun også har gjort sig nogle tanker om freelance arbejde og om hun kun vil arbejde med bloggen hvis det bliver muligt for hende – og jeg har haft præcis de samme tanker – men selv, der er jeg ret vild med, at jeg også har nogle freelance-jobs, som giver mig mulighed for at sparre med andre, sidde på kontor med andre end mig selv og egentligt bare snakke om andet end mig selv og mit univers. Jeg elsker min lille blog, mit hjørne af internettet, men det kan også blive for meget mig-mig-mig har jeg erfaret, så indtil videre, der nyder jeg at tage små-jobs ind ved siden af bloggen.

De her tanker omkring freelance-jobs, er også en af grundende til, at jeg snart lancerer endnu en hjemmeside. Hvor den helt præcist skal bære mig hen og hvordan den skal se ud, det ved jeg ikke helt endnu, men jeg tror på, at der kunne komme noget godt ud af den hjemmeside, som jeg måske vil kunne bruge i fremtiden. Jeg tror ikke på, at blogs lever for evigt (desværre) så forhåbentligt kan jeg plante nogle frø i min fremtid med min nye side. Og nej, nu skal jeg ikke lyde sådan: “Uh, der er noget spændende på vej agtigt” som bloggere ynder at gøre, men jeg bruger al min ekstra tid, på denne side, så jeg kan simpelthen ikke lade være at nævne den herinde også. Bananen er lille hint.

Så. Det er var lige en mandags opdatering herfra, inden jeg daffer ud af døren. Jeg er lidt forsinket og som det ser ud nu, så misser jeg vist det første tog. Mega nice.

Og hvis jeg også lige komme ind på min økonomi, så havde jeg faktisk indtjeningsrekord forrige måned (også mega nice) mens denne måned vist kommer til at blive lidt sløvere i det, kan jeg allerede fornemme. Det bliver faktisk en hel del sløvere og det er selvfølgelig kedeligt, men sådan er livet som selvstændig desværre også.

Måske, det er denne måned, at jeg skal fyre op for affiliate?

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.