Hvis I skal bestille én ting på Aarhus Central Food Market, så skal det være…

Denne tallerken! Så er der dæleme dømt aioli fest og jeg er VILD med det. I går havde Andreas og jeg lidt halvtunge hoveder efter et par rigtigt gode cocktails om torsdagen og derfor tænkte vi, at vi havde brug for lidt frisk luft og en gåtur i det skønne vejr. Det startede med en kop kaffe, herefter gik vi en tur på Godsbanen i forbindelse med SPOT festival og så sluttede af vi hos Aarhus Central Food Market, hvor vi endte med at dele yndlingstallerknen (som jeg desværre får alt for lidt) fra L’Cobert de CANblau.

 

Den er vild og voldsom, så vi bestiller den ikke så ofte, men den smager simpelthen så godt, især sammen med en øl. På tallerknen får man patatas bravas med spicy tomatsovs (og aioli), store rejer (med aioli), den vildeste burger (med aioli) og serrano skinke og brød (med massser af trøffel aioli), og det er bare SÅ godt, så hermed en kort anmeldelse herfra. Platten koster 125 kr. og jeg vil mene, at der er nok til to, men det kommer selvfølgelig an på hvor sulten man er.

 

Læs også: Vild aftensmad – en anmeldelse af ‘gode gamle’ Lecoq i Latinerkvarteret

Har I forresten gået forbi Aarhus Central Food Market en mandag eller tirsdag – og blevet lidt skuffet over at der var lukket? Det har jeg! Det bliver der heldigvis ændret på nu og fra mandag d. 15. maj, kommer ACFM til at være åbent alle dage, så nu kan man spise skøn mad i smukke lokaler all the time.

 

Hav lige en sej weekend og husk at jeg sælger ud på dette marked i morgen. Vi ses!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.