HVIS I KUN SKAL LÆSE 1 INDLÆG I DAG (NEJ, VENT 2) SÅ SKAL DET VÆRE DE HER

Jeg hader at dele indlæg så sent på aftenen, men shit, jeg elsker altså bare når bloggere kaster sig ud i ‘andre’ slags indlæg, end dem de plejer. Det har Katrine fra Wearemad gjort og hun har formuleret nogle virkeligt fine ord, om det med, at kalde blogging for sit erhverv. Jeg synes, at I skal gå ind og læse indlægget, men først vil jeg lige knytte et par ord til hendes indlæg efter jeg har læst nogle kommentarer der har været til hendes indlæg:

Jeg kan godt se, at det kan lyde sådan “uh, hvor har jeg det hårdt fordi jeg er blogger“-agtigt fordi man har lyst til at skrive indlæg som hendes. Det gør jeg også på min. Men. Jeg føler også bare, at jeg har lyst og brug for at legitimisere det jeg gør og bruger min tid på hver eneste dag, netop fordi, at man får sådan nogle kommentarer, som Katrine har fået. Hele tiden. Jeg er (blevet) god til at forsvare mig selv og orker jeg ikke, beskriver blot jeg mit job, som en kommunikationsansvarlig, bare for mig selv. Det er selvfølgelig meget mere end det, men det kan de fleste forstå.

Okay, det var lidt af en tankestrøm her efter en lille øl. Slutteligt, vil jeg bare sende jer over til søde Johanne, skrevet et virkeligt fint indlæg om kvinder hun finder inspirerende, hvori, jeg er så heldig at være kommet i virkeligt fint selskab. Indlægget er klart et læs værd, og så ville jeg bare lige sige mange tak for det, Johanne! Du er skide sej og inspirerende selv.

Glædelig kampdag!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.