Hvis du skal købe én ting i H&M (og 3 ting som du ikke vidste om mig)

Okay, jeg blev en smule obsessed, da jeg købte den her ting (ej, okay, de her to ting) i H&M forleden, så jeg blev nødt til at lave denne lille video, som I kan se nedenfor. Det er stadig ret nyt for mig at lave videoer, men nu hvor Andreas og jeg bor i Ikast, imens vi leder efter lejlighed, så har jeg ekstra tid til at lære noget nyt – såsom at lege med video.

Jeg har skåret ned på mine ture til Aarhus nu her, og fordi Andreas er så tidligt oppe for at tage tage toget, så står jeg også tidligere op og har dermed fået nogle flere timer i døgnet. Jeg er vild med det og I kan se med nederst i indlægget her:

Læs også: Imens vi leder efter en ny lejlighed i Aarhus (hello small town life)

Her til sidst vil jeg blot ønske jer en god weekend og opfordre jer til at følge mig inde på min lille video kanal. Det er ikke fordi, at jeg regner med at opdatere derinde all the time, men jeg har da planlagt et par videoer allerede, så husk at følge med der. Nu vil jeg lukke computeren i og tage mod Randers. Yes, det bliver mit første besøg i den by, men jeg blev inviteret på vin og tartar – og så er der ligesom ikke andet at gøre, end at hoppe på toget og tage mod Randers.

Say hello: Instagram, Facebook, Youtube.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
    1. Som jeg siger i videoen, ved ikke om du har set den :), så er det ikke nogen jeg kommer til at bruge ret meget – så tror de kommer til at holde ‘det som jeg skal bruge dem til’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.