Sweater til efteråret

Michelle-nielsen-stonemuse-striped-inwear-sweater-2Michelle-nielsen-stonemuse-striped-inwear-sweater-6Michelle-nielsen-stonemuse-striped-inwear-sweater-1

Michelle-nielsen-stonemuse-striped-inwear-sweater
Michelle-nielsen-stonemuse-striped-inwear-sweater-3

Michelle-nielsen-stonemuse-striped-inwear-sweater-7Inwear knit, Stella McCartney bag here, Asics Sneakers via. Sarenza

Åh, jeg har rygende travlt for tiden og det er så fedt. I går havde jeg møde et sejt musik bureau i Aarhus, jeg holdte møde/middag med mit crew fra FU, som snart bliver relanceret (hvilket naturligvis også betyder fest og I er alle inviteret, så hold øje herinde) og så fejrede jeg Andreas’ fødselsdag. Der sker bare så mange fede ting for tiden og jeg er bare så glad. Nu frisør (det er ofte en 4 timers affære) og så har jeg et par arrangementer senere. Husk at følge med på instagram og jeg tjekker ind i morgen med et meget sejt indlæg!

Ps. sweateren. Den er simpelthen så fin, ikke?

Thanks for stopping by. Remember to
Follow me on Bloglovin’, like on Facebook and stalk on Instagram
This post might contain adlinks

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

11 Comments
    1. Tak skal du have!

      Ja, det er nemlig så. Det er skønt og giver masser af energi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.