Hvis du kun skal se én serie på Netflix denne weekend

Så skal det være denne serie, men mere om det længere nede! Phew, så er jeg ved at være ude af min blog… hvad er det rette ord… funk. Der er vist ikke noget dansk ord, som helt beskriver hvad pokker der er sket med mit hoved, her det seneste stykke tid. Eller, det er der nok, men jeg kan i hvert fald ikke lige komme på det, lige nu.

Som I måske ved, så er jeg fortaler for, at man IKKE skal undskylde, når man ikke får fået skrevet noget på sin blog i et stykke tid (fordi relax, you are not the centre of the world) men jeg kan alligevel ikke lade være med lige at anerkende det. Og HEY, det slår mig lige, at ordet da er skrive-blokade, er det ikke? Jeg ved det sgu ikke, men nu er jeg tilbage foran skærmen, og det føles skønt.

Læs også: En ‘almindelig onsdag’ (som bød på vilde ryste-ture og sne i biografen)

Reklame | Nå, nu til det som det, også, skal handle om i dag. Andreas har ikke været hjemme de seneste to dage og i mellemtiden, så er en af vores yndlingsserier landet på Netflix. Derfor, så har jeg bestilt (alt for meget) mad på Just Eat, så vi kunne se serien OG spise god mad imens. Det hører jo til, ikke?

Maden er som sagt fra Just Eat og er fra Nord Gourmet, som laver ‘dansk tapas’ med skønne og labre råvarer. Denne gang, smagte vi på deres chili con carne – og den smagte intet mindre end fantastisk. Ofte, er det lidt et swing and a miss når man ikke laver chili con carne selv, og køber det udefra, men denne gang, så var den bare lige i skabet.

Læs også: Min spiseguide til Aarhus– de 30+ bedste cafeer og restauranter

Og nu til serien, som jeg også har skrevet om i min guide til Netflix: “De 29 bedste serier på netflix – den største guide til netflix (2018)” – nemlig ‘Santa Clarita Diet’ med Drew Barrymore og Timothy Olyphant. Elsker ham i denne serie, FYI. Serien handler om helt almindelig familie i forstæderne, hvor moren vågner op (man får ikke rigtig en forklaring på hvorfor) og er undead. Hun er blevet en slags zombie (som naturligvis spiser mennesker) og sammen skal de finde ud af hvordan deres familieliv ser ud nu, samtidig med, at de skal sørge for, at hun får spist. Den er så sjov og så klam på samme tid. Giv den et skud hvis I ikke allerede har!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.