Hvis du mangler en god og tempofyldt krimi så skal du læse med lige her:

Hej fra læsehjørnet! Sidder lige med en god og tempofyldt krimi. Ej. Det ser ‘desværre’ ikke sådan her ud længere (btw, hvis du gerne vil se layoutet af vores lejlighed, viser jeg HELE lejligheden frem i denne video) da Andreas og jeg besluttede os for at få et fjernsyn i den ene stue. Det var dog lidt større end forventet og de seneste to aftener har vi brugt tid på at rokere rundt og forsøge at få det til at spille. Jeg glæder mig til at vise det hele frem!

God og tempofyldt krimi

Nå men altså, det er ikke det, som det skal handle om. Jeg er consumer i stor stil! Jeg ser mange serier på Netflix… derfor det store TV og denne guide til Netflix. Jeg lytter til podcasts (De 11 bedste og mest binge worthy podcasts som du SKAL lytte til) hver gang jeg er på farten og når jeg gør mig klar om morgenen. Jeg elsker at se film i biografen (se lige ‘US‘ okay?), jeg følger ret mange på youtube, jeg labber smukke stories i mig på Instagram, og så både lytter til og læser jeg bøger. Can’t get enough! 

Læs også: 15 gode og billige restauranter i Hamborg (som du skal besøge mindst én gang)

God og tempofyldt krimi

God og tempofyldt krimi

God og tempofyldt krimi

Den ultimative måde at slappe af

Jeg kan lide det hele. Det eneste der dog fra frakobler mig fra teknologi og arbejde foran en eller anden skærm, er at læse bøger, så det er den ultimative måde at slappe af. For mig i hvert fald. Jeg er online hele dagen og det kan være hårdt, sgu. Jeg er i dialog med vildt mange mennesker hver eneste dag og er hele tiden online. Hvis jeg ikke tjekker min indbakke på især Instagram, så ligger der hurtigt beskeder nok til at jeg skal bruge et par timer på at vende tilbage på dem alle.

Det gør mig absolut ingenting, jeg elsker dialogen, men da vi var i Hamborg i forrige uge f.eks., så forsøgte jeg at holde mobilbruget på et minimum, og efter 2 dage, så havde jeg over 60 beskeder i indbakken, udover dem jeg allerede havde besvaret i løbet af de to dage og udover kommentarerne under mine billeder, på bloggen, mails, etc. Igen, så er det ikke brok, men mine øjne har bare brug for at se på noget andet end en skærm sommetider. Det er så her hvor bøger kommer ind i billedet. Og madlavning. Begge ting bruger jeg til at koble af.

Læs også: 3 gode restauranter i Aarhus (som har noget HELT specielt på menukortet)

God og tempofyldt krimi

God og tempofyldt krimi

God og tempofyldt krimi

Bøger skrevet af kvinder

Når jeg går min bogreol igennem eller kigger på min lytteliste, så læser jeg næsten kun bøger, som jeg er skrevet af kvindelige forfattere. Jeg ved ikke hvad det er, men det gør jeg bare. Jeg har læst alle bøger af Karin Slaughter, Paula Hawkins og Ruth Ware. Nu kan jeg tilføje Karen Robards til listen.

Jeg har tit spurgt på Instagram om hvilke bøger jeg skulle gå igang med næste gang. Jeg har det med at læse ALLE bøger af en forfatter, når jeg finder en jeg elsker, men det der med at finde en som man kan lide. Ja. Det synes jeg er ret svært. Jeg har prøvet at gå i gang med mange bøger og de skal altså fænge helt fra starten af. Ellers så kommer jeg sgu ikke ret langt!

Læs også: Hvis du kan lide at sove (og gerne vil vækkes med duften af kaffe):

Nomade 44 og Liv eller Død

Nu til bøgerne, som det jo var meningen at det skulle handle om i dag. Jeg er netop blevet færdig med bogen Nomade 44 af Karen Robards. Den fænger fra starten af og jeg tog endda mig selv i at læse ret hurtigt nogle gange, da jeg gerne ville vide hvad der skete. Det er et godt tegn! Bogen handler om. Åh. Det er altid er altid lidt svært at forklare hvad der sker i en bog uden at komme til at dele for meget. Men.

Bogen handler om en ung kvinde ved navn Bianca, som skal stjæle en hulens masse penge under en fest. Hun er trænet og en god tyv, men det går dog ikke helt som planlagt, faktisk gik alt galt, og nu skal hun finde ud af hvad der skete. And that’s all I’m gonna say. Der er tempo, det er en god historie og en lille smule romance. Den er så god! Jeg glæder mig til at bruge noget af påskeferien på at læse bog nummer to. Den hedder Liv eller Død. Bøgerne har bla.a. ligget på bestsellerlisterne hos både New York Times og USA TODAY. Blot til info, hvis du går op i den slags. Hav en skøn weekend!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.