fbpx

Det her er den bedste kaffemaskine der findes (og sådan er det)

Det her er den bedste kaffemaskine. There I said it! Vi har verdens mindste køkken. Det er ikke nogen hemmelighed. Det er tiny, men alligevel, så har vi fundet til alle mulige måder hvorpå vi kan brygge kaffe. Alle! Stempel, pour over, kapsel, instant kaffe, you name it – og nu ‘almindelig’ kaffebrygning. Det har vi savnet! Da vi havde solgt vores gamle lejlighed og boede i min lillebrors lejlighed forrige år (vildt at det er så længe siden allerede) så brugte vi deres Moccamaster hver morgen.

Den bedste kaffemaskine

Eller det var egentlig vores egen Moccamaster, da jeg gav min lil’ bro vores gamle Moccamaster i et svagt øjeblik fordi vi ikke havde pladsen. Ugh. Nå, men imens vi boede i deres lejlighed, så fik Andreas og jeg lille ritual, hvor han klargjorde maskinen (fyldte vand og kaffe på, osv) inden vi gik i seng – og når alarmen ringede klokken meget tidligt om morgenen, så gik han ud i køkkenet (som en zombie) for at sætte maskinen igang.

Læs også: 3 gode restauranter i Aarhus (som har noget HELT specielt på menukortet)

den bedste kaffemaskine

den bedste kaffemaskine

den bedste kaffemaskine

den bedste kaffemaskine

For det meste lagde han sig ind i sengen igen og på den måde, så vågnede vi begge til duften af kaffe. Når vi så gik ud i køkkenet for at drikke dagens første (og mest sacred) kop, så stod kanden klar til os. Varm og smuk. Det havde vi savnet (og havde sågar ledt efter en kaffemaskine med musik og timer, men de findes ikke, medmindre man vil have en der ikke er pæn på køkkenbordet) så da jeg opsnappede, at Moccamaster skulle til at lancere en kaffemaskine i nye farver, så tænker vi, at nu skulle det være nu!

Du kender da godt the Moccamaster, ikke?

Som jeg allerede har afsløret på min Instagram, så er der flyttet en pastelblå kaffemaskine ind i vores køkken. Vores stil er ret eklektisk, så den passer perfekt ind. Ikke nogen sorte eller kedelige maskiner er der plads til i vores lille køkken. Vi har haft maskinen i et par uger nu og jeg tænker nærmest ikke, at jeg behøver at forklare hvad det er Moccamaster er for en størrelse og hvad maskinen kan.

Læs også: En pakke- og huskeliste til Japan (de 8 ting du skal vide inden du tager afsted)

Duften af morgenkaffe

Duften af morgenkaffe

Duften af morgenkaffe

Duften af morgenkaffe

Det er bare en fantastisk kaffebrygger som kan brygge over en liter på 6 minutter. Den slukker selv for varmen efter noget tid, så hvis man (Andreas) falder i søvn efter at have trykket på knappen, så gør det ikke så meget – og så er der 5 års garanti på maskinen. 10 år hvis du registrerer den. Ah. Okay, så fik jeg alligevel flettet lidt info ind om vidunderet.

My best friend, the Moccamaster.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Så fin farve på kaffemaskinen! Får helt lyst til at skifte min kedelige grå model ud og hvor er din fine fine ring fra?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.