Hvis du er vild med asiatisk mad, så skal du prøve de her 5 steder (oh yeah)

Det er først for nyligt, at der er kommet en håndfuld GODE asiatiske spisesteder i Aarhus – og der er endda også kommet en indisk restaurant på Banegårdsgade, som jeg har planer om at besøge inden længe – so this foodie is very happy. Er der mon nogen af jer, som har været forbi den indiske endnu?

For bare 2 år siden var udvalget virkeligt småt, faktisk var der vist kun Kowloon, hvis man ville have asiatisk mad, men nu er der (endeligt) kommet rigtigt mange steder, hvor man kan få stillet sin asian cravings. Nedenfor har jeg samlet mine 5 favoritter:

Læs også: Min guide til Aarhus (byens bedste caféer og restauranter)

Anmeldelse af Pho C&P

“Jeg elsker friske forårsruller og  Pho C&P har altså de bedste i byen. Man kan få dem med ribbensteg, en kombination jeg ikke har prøvet tidligere, og de smager simpelthen så fantastisk. Rullerne knaser pga. sværene fra ribbenstegen, der er en masse grøntsager i, ris-nudler kan de også få plads til og så er der også en masse krydderurter i. Skal I vælge én ting på kortet, så synes jeg helt sikkert at de skal gå efter dem!”

Anmeldelse af Karma Sushi

“Lazy monday menuen, er helt sikkert der hvor man får mest value for money – man får nemlig en fyldig forret med (se det allerøverste billede) og hele 16 stykker sushi, så man skal nok blive mæt. Men skal selvfølgelig kunne lide tun, ellers er der ikke så meget ved det. Prisen for menuen er kun 148 kr., så man kan sagtens også lige bruge lidt penge på en forret også – speaking of that – har I forresten smagt deres tempura rejer med chili mayo? De er for vilde og jeg bestiller dem HVER eneste gang.”

Anmeldelse af Indo restaurant

Man kan selvfølgelig også bestille én stor hovedret, men det virkede bare lidt sjovere at prøve lidt mere fra menuen – vi fik bla.a. pomfritter af cassava-rod, bao buns med svin og hoisin, en lun oksekødssalat og økologiske nuggets, som var paneret i rejechips. You heard me, rejechips.

Anmeldelse af Kowloon

“Der er to Kowloon restauranter i Aarhus, men jeg besøger altid den på Banegårdsgade først (og hvis der er ikke er plads, så går jeg modvilligt over til den anden) og det er fordi, at den restaurant har den helt rigtige, og ret autentiske stemning, som man ikke får nede på den anden i Frederiksgade. Den i Frederiksgade er altid fyldt til renden med børnefamilier og så er belysningen alt for høj, mens favoritten er lille, ret dunkel og så sidder man virkeligt tæt.”

Anmeldelse af Taste Mi

“Det her har vi virkeligt (som i VIRKELIGT) manglet her i Aarhus og selvom biksen kun er meget 2 uger gammel, så har vi allerede fået med derfra. Maden er billig og selvom det virker som en simpel sandwich, så er de altså pakkede med smag. Det skal I altså prøve!”

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

1 Comment
  1. Elsker at der er kommet flere asiatiske spistesteder! Har du mon prøvet “Running Ping” der hvor “Den blå paraply” engang lå? Har overvejet det flere gange efter at ha’ gået forbi, men har aldrig fået det gjort :o

Leave a Reply

Your email address will not be published.