Hvilken farve skal vi vælge til væggen i stuen? (please send help)

Det går stille og roligt frem hos os og jeg føler (heldigvis) ikke, at vi har begået en brøler ved at købe denne lejlighed, som endte med at være meget dyrere end hvad vi gik efter. Men altså, er det ikke altid sådan? Vi havde en lille lejlighed før, men vi ville bare gerne lige en lille bitte smule mere plads – og endte med at få meget mere!

Okay, det var et sidespor. Det skal nemlig handline om selv indretningen af den store lejlighed, som vi har købt. Vi har boet her i lidt over en måned og vi er langt fra at være på plads – men vi har fået slebet og sat de originale døre i mellem vores to stuer og så er har vi lavet lister – så stuerne er ved at være indflytningsklare! Nu mangler vi egentlig bare lidt lys (hvor pæn er den røde Warm Nordic ikke lige?) og så skal jeg have malet væggen i stuen i en god farve.

Læs også: Vi lever som nomader lige nu (men verdens smukkeste lampe er flyttet ind)

Jeg har trawlet instagram og pinterest igennem, men jeg er simpelthen på bar bund – så hvilken farve skal synes I, at væggen skal være? Det er den ‘bagerste’ væg, altså billede nummer 2, og vi regner med at fylde hele væggen med billeder, så den skal heller ikke være for voldsom, tænker I ikke?

Jeg vil vildt gerne have en lyserød væg et sted i lejligheden, men jeg er bange for at det kommer til at blive for meget med den lyserøde sofa, som fylder en del. Hvad tænker I? Jeg er på bar bund. Måske en lyseblå? En pæn grå? Grøn? Ugh.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

21 Comments
 1. Jeg tror sort eller helt mørk grå/blå/grøn/rød vil fremhæve jeres billeder rigtig flot

 2. Åh, må jeg være så flabet at spørge til hvor plakaterne er fra eller hvad de hedder?? Tænker på den i nederste hjørne med blåt mønster, den store lige over og så den røde mand.
  De er død-flotte!
  Derudover tror jeg en blå farve – enten støvet eller dyb – kunne være godt!

 3. Helt sikkert mørk grøn. Det går virkelig godt sammen med de hvide vægge og dine planter. Min faster har det samme og det ser virkelig sprødt ud, uden at gøre rummet trist og mørkt.

 4. Grøn eller bordeaux Hvis du husker min grøn-grå farve fra soveværelset i den gamle lejlighed – ville være god til rummet + sofaen ☺️

 5. Er også meget interesseret i at høre hvordan du har fået fingrene i den Andrew Lord plakat, hvis man må spørge?

  1. Åh, ja! Det er jeg vist ikke kommet så meget ind på :) Vi har valgt at beholde det hele, så vi kunne rykke ind med det samme og spare en masse penge. Da vi gik det hele igennem, så kunne vi se at tapetet var velholdt og pænt, så jeg lever med det indtil videre. Og så håber jeg, at det bliver moderne igen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.