Husk at besøge de mindre byer (de kan nemlig gemme på nogle perler)

Reklame | Andreas og jeg elsker roadtrips – og imens vi bor hjemme hos my little brother som er ude og rejse lige nu, så har udnyttet hans bil til fulde. Vi har allerede besøgt flere byer og restauranter i mindre byer (vi var faktisk ude og spise i Herning i går men mere om det inden længe) og det er altså noget, som jeg vil anbefale alle at gøre! Forleden blev jeg inviteret til Randers, som er en by alle kender, men som måske ikke lige er på alles radar, når det kommer til steder, som man skal besøge i Danmark.

Nå, som sagt, så blev jeg i forrige uge inviteret til et hyggeligt arrangement på Brasserie Mathisen, som ligger på Torvegade, i Randers. Det var vel fordi, at jeg er en BIG FOODIE og fordi, at Brasserie Mathisen for nyligt har opgraderet deres koncept. Før var de en regulær café og nu er de blevet til et brasserie – med en michelin-belønnet kok ved Allan Poulsen – bag den nye menu.

Læs også: En opdatering af en klassiker – min opskrift på nemme donuts

Det er altid lidt svært at ‘fange’ et måltid og en stemning på billeder, men jeg synes selv, at det lykkedes ret godt her, da maden og selve bordet var super smukt. Vi fik serveret tartar med fritter og en skøn, skøn creme. Vi fik også smagt på en skummet jordskoksuppe med fisk, som smagte out of this world. Den var også smuk, hvilket giver store point i min bog.

Til hovedret, der stod den på confiteret kylling med kål. Det er den ret, som gemmer sig på billedet med alt det kål – og det var 100% den lækreste ret, som jeg har fået længe. Jeg elsker kål og så var kyllingen (som lå under) dejlig cremet og fyldig. Mums! Jeg er ikke den store dessert entusiast men den bød små, fine tærter med chokolade ganache, nougat, blomme og en laber sorbet, som jeg godt kunne værdsætte.

Læs også: En nem og krydret ‘ikke opskrift’ med tyrkisk sucuk #yesplease

Brasseriet er placeret i Hotel Randers og min veninde og jeg var rundt for at kigge i de forskellige værelser – og de var simpelthen så smukke! Ej, de var simpelthen så overdrevet smukke, så hvis I nogensinde er på visit i det østjyske, så synes jeg, at I skal tjekke de værelser ud. De var super elegante og overdådige.

Som I måske kan fornemme, så var jeg meget overrasket både over maden og det smukke hotel, som ligger lige midt i Randers. Det var en skøn mad-oplevelse, men prisniveauet på Brasseriet Mathisen er ikke særligt højt på trods af det nye koncept. Så. Hvis I vil ud opleve lidt mere af landet, så er Randers et godt bud. Vi har nok alle sammen hørt så meget om byen, men den kan så meget mere. Afsted!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.