Vi har været husejere i en måned *1 month update*

Så har vi været husejere i en måned! Eller måned og måned. Vi fik nøglerne til vores hus for en måned siden og begyndte langsomt at rykke ind i starten af marts, efter vi havde fjernet tapetet, fået spartlet op og fået fikset nogle el-problemer, som vi fandt, efter vi rykkede ind. Det blev dyrt, men nu er næsten alt som har med el at gøre, blevet skiftet og sikkert. Det var ikke sikkert før og var tæt på at brænde vores loft sammen. Lol. Men altså. Sådan er det at købe et gammelt hus.

Firstly… a life update

Indtil videre, så er vi MEGA glade for at bo her. Det er vildt hvor hurtigt man vænner sig til nye ting og det er bare blevet helt normalt for os at bo i det her enorme (synes jeg) hus på 182 kvm, ude på ‘æ land. Jeg troede ikke, at jeg ville falde til så hurtigt, men det skete heldigvis efter bare et par dage. Det føles stadig som om at vi har taget den helt rigtige beslutning og det er en dejlig følelse.

Som jeg har delt på Instagram tidligere, så har jeg altid været bange for indbrud og jeg har altid tænkt, at jeg ikke ville i hus pga. af det. Der kan selvfølgelig stadig ske indbrud, og vi er igang med at kigge på alarmsystemer, men efter kun to nætter, så begyndte jeg at sove mega godt, og tænker ikke over det så meget længere. Tror vi er heldige på den måde, at vi bor ret tæt på vores naboer, så det føles sjældent som om at vi er ‘helt alene’.

Læs også: Lær at investere med Female Invest

husejere i en måned
Husejere i en måned

Dvask dvask dvask

Derudover, så er det længe, at jeg har fået delt herinde eller på Instagram. Jeg er egentlig fortaler for at man ikke *behøver* at undskylde for sine SoMe pauser, men jeg ville alligevel lige komme med en opdatering. Jeg har følt mig så dvask. Det er sådan man bruger det ord ikke? Når vi stopper med at rydde op, sidde med regneark, tage beslutninger, bore ting i væggene, ordne have, have dialoger med mange (og jeg mener MANGE forskellige håndværkere) så har jeg bare ikke mere at give af.

Jeg føler mig meget privilegeret over, at jeg har muligheden for bare trække stikket, fordi jeg kan mærke, at jeg har behov for det. I have been sleeping a lot. Det skulle dog gerne vende nu! Jeg tvinger i hvert fald mig selv til at komme op og igang! Nu har jeg endelig fundet det meste af min garderobe og kommet igennem de fleste kasser, så det kommer forhåbentlig til at hjælpe på det.

Økonomien (indtil videre)

Det er sindssygt DYRT at flytte. Det er sindssygt dyrt at renovere. Der er altid noget, som dukker op. Jeg ved seriøst ikke hvordan vi skulle ha’ fundet alle de penge til de ting, som vi skal have lavet, hvis vi ikke havde solgt vores gamle lejlighed(er) med fortjeneste. Så! Det, som jeg gerne vil frem til er, at selvom du har råd til at *max’e ud* på en bolig, og kan betale afdragene på boligen, så sæt dig billigere end du kan. Der dukker altid noget op. Vi er stadig on budget men det går sgu hurtigt.

Luft i økonomien

Jeg er kommet ind på det tidligere, men vi prioriterede luft i økonomien og masser af convenience ved at rykke ud af Aarhus. Med convenience mener jeg ikke at der er en 7-Eleven i nærheden for det er der ikke, lol, men råd til at købe måltidskasser og levering fra Nemlig, når vi har lyst. Jeg gider ikke spare på indkøb, så køber og spiser hvad jeg har lyst til. Der er blevet kværnet mange rejer.

Det er dog ikke kun på mad-delen, hvor vi har fået mere ‘luft’. Jeg har skruet op for mine investeringer hver måned og trækker flere penge ud af min virksomhed hver måned til *sjove* og mindre vigtige ting. Bare rolig, jeg er stadig nærig, men omg, når restauranterne åbner op, så bliver det VILDT.

Læs også: 5 økonomiske mål for 2021 (i 2021 vil jeg…)

 husejere i en måned
Husejere i en måned

Jeg står ikke foran vores hus her, btw.

Bil nummer 2

Vi overvejer STÆRKT at købe bil nummer 2. Med bussen, så tager det 30 minutter fra min hoveddør til Aarhus H men ærligt… det er ikke min yndlingsting. Jeg har dog lovet Andreas, at jeg giver det et par måned før vi tager stilling til om det er noget, som vi skal bruge penge på. Jeg synes på den anden side, at det er vildt at eje to biler. Men altså. More on that in a few months. Måske letbanen er for mig?

Andet som jeg mangler at komme ind på?

Jeg føler at jeg mangler et eller andet, men for at opsummere, så er vi virkelig glade for at bo ‘herude’ og jeg elsker hus-livet indtil videre. Vi har ild i ‘æ pejs, drivhus, vi bliver seriøst vækket af fuglekvidder og det er simpelthen så idyllisk, at det næsten er en kliché. Det er bare så vildt, at vi har været husejere i en måned. En hel måned.

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
5 gode genbrugsbutikker i Aarhus (en miniguide)
De 10 bedste film på Netflix (ifølge mig of course)
5 asiatiske opskrifter du skal prøve denne uge (#yummy)
15 gode og billige restauranter i Hamborg *asian food bby*
7 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang)
Opskrift på frisk cheesecake (som passer til enhver sæson)
Opskrift på ovnbagt kylling med honning og sennep
Panko nuggets (med soja mayo) *oMg* #1