Hermed 10 gode restauranter i Tokyo. Hvad skal man opleve i Tokyo og hvad skal man spise i Tokyo? Især det sidste får I svar på i indlægget her – men altså, det altså en oplevelse at spise i verdens sejeste by! Nu er det ved at være 3 måneder siden, at vi kom hjem og det er sjovt, at jeg stadig kan huske alle de her steder. Ja. Faktisk husker jeg de fleste af rejser udfra hvad jeg har spist. Lidt sjovt!

10 gode restauranter i Tokyo

Anywho, mange af stederne her spiste vi til frokost, da det er den stil vi ofte kører når vi er på ferie. Vi står tidligt op og spiser morgenmad ude. Så udforsker vi et område, shopper eller andet – og så finder vi et skønt sted hvor vi kan spise frokost. Når vi har spist, så vandrer vi endnu område igennem, inden vi vender vi snuden hjem om aftenen, hvor vi enten handler lidt ind eller tager noget take-away med. That’s how we do it og jeg håber, at I kan bruge guiden:

Læs også: Rejseguide til Berlin (her skal du spise, bo på hotel og hænge ud)

gode restauranter i Tokyo

gode restauranter i Tokyo

Tatsunoya Ramen

Adresse: 7-4-5 Nishishinjuku, Shinjuku-ku, Tokyo

Man kan ikke tage til Japan uden at spise en hulens masse ramen og vi var da også igennem en masse skåle. Ramen kan måske godt lyde ret kedeligt. Jeg mener, det er jo bare suppe og nudler, ikke? Jo, det er det, men det er også så meget mere end det! At man kan få så meget smag ned i en suppe er ikke til at forstå. Andreas og jeg er lidt uenige om hvilken ramen der var den bedste på hele turen. Han mener, at det er denne smukke fra Tatsunoya, som er den bedste. Jeg er næsten enig, men ikke helt. Det er nemlig den fyldige suppe fra Ichiran, som vinder i min bog!

Læs også: De 7 bedste true crime podcasts (der er så meget mere end SERIALderude)


Ichiran ramen

Adresse: 3-34-11 Shinjuku, Peace Bldg B1F, Shinjuku 160-0022, Tokyo

Jeg fik desværre IKKE taget nogle billeder her, da jeg bare ville spise med det samme, men denne fyr beskriver hele oplevelsen så godt. Jeg var ligeså ekstatisk som ham og jeg får en smil på læben hver gang jeg ser denne video. Også selvom han besøgte den i Osaka! Vi stod i kø i over en time, klokken 22 om aftenen. Det var meget koldt, men det var det værd! Det her var hands down en af turens bedste omgang ramen og det er helt sikkert denne bowl, som vi stadig snakker om i dag!

Læs også: Sådan får jeg råd til at rejse (og 7 tips du kan bruge hvis du også vil afsted)

gode restauranter i Tokyo

gode restauranter i Tokyo

gode restauranter i Tokyo

Kohmen Ramen

Adresse: 6-2-8 Jingu Mae, Shibuya-ku, Tokyo

Turens første stop! Kohmen Ramen er en kæde i Japan med flere lokationer rundt omkring i byen. Gode priser og hvis man ikke er til ramen, så er der et væld af muligheder. Dumpling, salat eller noget helt tredje! Ligesom så mange andre steder, så sidder man rundt om kokkenes køkken og kan se alt hvad der foregår. Første gang var det ret nervepirrende, men henad vejen, så bliver det bare hyggeligt.

Læs også: Min billedvæg + de 9 bedste steder at købe plakater og kunst(online & IRL)

Shou Tsukiji

Adresse: 5-2-1 Tsukiji, Chuo-ku, Tokyo, Japan

Jeg har allerede skrevet et helt indlæg om Shou Tsukiji, som findes på det berømte fiskemarked i Tokyo. Man SKAL simpelthen her forbi: “Jeg er ikke verdens bedste til at spise sushi, skal jeg lige skynde mig at sige. Altså jeg elsker sushi, men jeg er mest på rullerne, så da Andreas ville have mig med ind på en af de mange intime sushi restauranter, så var jeg faktisk ret nervøs. Mange af sushi-restauranterne på Tsukiji markedet er nemlig så små, at man skal krybe sig henad væggene for at komme hen på sin plads, der er kun meget få stole (der var otte på den vi var på) og så spiser man lige foran sin kok, som klargør en ny servering sushi imens man spiser det, som han lige har serveret for en. Meget nervepirrende!

Læs også: Sådan kan du tage bedre billeder + mine 5 tips til et flottere Instagram feed

Uobei (running sushi)

Adresse: 2-29-11 Dogenzaka, 1F, Shibuya 150-0043, Tokyo

Det her skal opleves hvis man er i Tokyo. Det SKAL opleves! Det er running sushi, hvor man bestiller lige hvad man vil på skærmen foran sig. Få minutter senere, så kører maden hen til hvor man sidder via. båndet foran. Det er billigt, det er helt vildt sjovt og så smager det bare godt! Der er også spil, som man kan deltage i alt efter hvad og hvor meget man bestiller. Åh, det her var altså bare godt. Sørg forresten for at tage forbi Uobei udenfor ‘normale’ spisesteder. Der er nemlig altid kø her, så man kan godt nå at blive ret sulten i sådan en kø.

Læs også: At leve af at blogge (og 6 ting som jeg har lærtefter at have blogget i 6 år)

Nabezo

Adresse: 8F Shinjuku Takano Building 3-30-11 Shinjuku, Shinjuku, Tokyo

Nabezo er en kæde af restauranter, der specialiserer sig i Shabu Shabu og så vidt jeg kan læse mig frem til, så er der hele 16 af dem i Tokyo alene, hvoraf 4 er i Shinjuku. Shabu Shabu er verdens sejeste koncept, hvor man selv vælger og koger hele sit måltid. Jeg havde ikke spist det i flere år, da vi besøgte Nabezo go det var et glædeligt gensyn! Priserne er gode hos Nabezo, men det er en VIRKELIGT god pris til frokost. Det er all-you-can-eat med både mad og drikke, så det er måske en god ide at kombinere et sit besøg, med et sted, hvor man kan sidde ned og slappe af bagefter. Det er dæleme godt, men man bliver dæleme træt efter sådan et besøg.

Læs også: En guide til starte en god blog (og 15 ting som du skal huske)

Park Hyatt Hotel

Adresse: 3-7-1-2 Nishi Shinjuku, Shinjuku-Ku, Tokyo

Jeg ved ikke hvordan Andreas fik lokket mig herhen, men det gjorde han altså. På en af de sidste dage på vores tur. Jeg forsøgte at udskyde det hele tiden. I skulle næsten se de billeder Andreas tog af mig imens vi kørte op til 52. etage. Jeg ser meget, MEGET bange nu og jeg holder hårdt fast i både min telefon og væggen. Det var intet mindre end forfærdeligt køre derop med elevatoren, men det var en vild oplevelse at sidde deroppe og drikke cocktails. Imens bygningen svajer lidt i vinden.

Læs også: Den ultimative spiseguide til Budapest (her kan du få god mad i Budapest)

Cafe Kitsuné

Adresse: 3-17-1 Minami Aoyama, Minato-ku, Tokyo

Jeg har allerede dedikeret et helt indlæg til det her smukke sted: “Det allerførste sted vi ‘jagtede’ og fandt i Tokyo, var Café Kitsuné i Aoyama området, som jeg havde luret på instagram. Caféen er virkeligt smuk og kaffen er ganske fantastisk, så er man i Tokyo, så er stedet helt klart et besøg værd. ” Som jeg skrev i indlægget, så er kaffen ret dyr i Tokyo, så man kan ligeså godt vælge et godt sted når man skal have sit daglige fix!

Læs også: De 11 bedste og mest binge worthypodcasts som du SKAL lytte til (efterår 2018)

Streamer Coffee company

Adresse: 3-28-10, Jingumae, Shibuya-ku, Tokyo

Streamer Coffee company finder man flere steder i Tokyo og det er helt sikkert her man skal gå hen for at få en god kop kaffe. Det er pænt, det er hipt og det er godt! Vi besøgte blandt andet kaffebaren i Shibuya, hvor man kunne finde alt indenfor tegneserier.

Læs også: De 37 bedste serier på Netflix – en guide til gode serier (2018)

gode restauranter i Tokyo

gode restauranter i Tokyo

Hermed mit bud på gode restauranter i Tokyo. Jeg elsker Tokyo, som du måske kan fornemme. Hvis du også gør og vil læse mere om den fantastiske by, så læs med her:

Her skal du drikke god kaffe i Tokyo (og kigge på hipsters)

Virkelig intim og frisk frokost på Tsukiji fiskemarked (en Tokyo anbefaling)

10 ting du skal vide om Japan (inden du ankommer til landet)

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
    1. EJ HVORNÅR SKAL DU AFSTED? SNYD!

      Jamen det er lidt svært at sige for kø er bare så normalt i Tokyo. Vi forsøgte at undgå de samme frokost/aftensmad tider, som herhjemme og det gik nogenlunde. Men det kan også være hyggeligt at stå i kø, så det er bare med at finde det sted, som man gerne vil spise, inden man bliver alt for sulten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.