10 gode restauranter i Tokyo (en rejse- og spiseguide til Tokyo #stonemuseeats)

Hermed 10 gode restauranter i Tokyo. Hvad skal man opleve i Tokyo og hvad skal man spise i Tokyo? Nu er det ved at være 3 måneder siden, at vi kom hjem og det er sjovt, at jeg stadig kan huske alle de her steder. Ja. Faktisk husker jeg de fleste af rejser udfra hvad jeg har spist. Lidt sjovt!

Gode restauranter i Tokyo

Anywho, mange af stederne her spiste vi til frokost, da det er den stil vi ofte kører når vi er på ferie. Vi står tidligt op og spiser morgenmad ude. Så udforsker vi et område, shopper eller andet – og så finder vi et skønt sted hvor vi kan spise frokost. Når vi har spist, så vandrer vi endnu område igennem, inden vi vender vi snuden hjem om aftenen, hvor vi enten handler lidt ind eller tager noget take-away med. That’s how we do it og jeg håber, at I kan bruge guiden:

Læs også: Rejseguide til Berlin (her skal du spise, bo på hotel og hænge ud)

gode restauranter i Tokyo

gode restauranter i Tokyo

gode restauranter i Tokyo

gode restauranter i Tokyo

Tatsunoya Ramen

Adresse: 7-4-5 Nishishinjuku, Shinjuku-ku, Tokyo

Man kan ikke tage til Japan uden at spise en hulens masse ramen og vi var da også igennem en masse skåle. Ramen kan måske godt lyde ret kedeligt. Jeg mener, det er jo bare suppe og nudler, ikke? Jo, det er det, men det er også så meget mere end det! At man kan få så meget smag ned i en suppe er ikke til at forstå. Andreas og jeg er lidt uenige om hvilken ramen der var den bedste på hele turen.

Han mener, at det er denne smukke fra Tatsunoya, som er den bedste. Jeg er næsten enig, men ikke helt. Det er nemlig den fyldige suppe fra Ichiran, som vinder i min bog! Update. Vi var her forbi igen, da vi var i Tokyo for et par måneder siden og… vi er stadig ikke enige!

Læs også: De 7 bedste true crime podcasts (der er så meget mere end SERIAL derude)

gode restauranter i Tokyo

gode restauranter i Tokyo

gode restauranter i Tokyo

Ichiran ramen

Adresse: Findes mange steder efterhånden

Vi stod i kø i over en time, klokken 22, om aftenen. Det var meget koldt, men det var det hele værd! Jeg er så vild med denne ramen fra Ichiran, da jeg bare elsker tonkotsu ramen. Ramen kæden er åbnet mange steder i Tokyo efterhånden, men kvaliteten er stadig høj. Vi spiste der tre gange, at least, sidst vi var i Tokyo. Min favorit!

Læs også: Sådan får jeg råd til at rejse (og 7 tips du kan bruge hvis du også vil afsted)

gode restauranter i Tokyo

Bedste restauranter i Tokyo

gode restauranter i Tokyo

Udon Maruka

Adresse: 3-16-1 Kanda-Ogawamachi, Chiyoda-ku Tokyo

Vi fandt der her sted helt tilfældigt! Vi var egentlig på vej ind på en anden restaurant, da jeg lige ville se hvad der lå rundt om hjørnet. Jeg spottede denne fine indgang (og billige priser) og efter en hurtig søgning på the interwebz, så gik vi derind. Heldigvis for os, så havde de lige slået dørene op da vi gik imod restauranten og i løbet af en lille halv time, så var der fyldt – og der var kommet en lang kø udenfor. De var dog totalt klar på kø. Se bare stolene udenfor.

Restauranten serverer kun udon nudler og det var første gang vi fik dem. Det smagte vildt godt og er klart pengene værd. Det er dog ‘meget japanske’ smage men hvis man er eventyrlysten skal man helt sikkert her forbi. Det skulle være nogle af de bedste udon nudler i Tokyo, så det var et godt sted at tage vores udon mødom.

Læs også: Sådan kan du tage bedre billeder + mine 5 tips til et flottere Instagram feed

Uobei sushi

Adresse: 2-29-11 Dogenzaka, 1F, Shibuya 150-0043, Tokyo

Det her er en af de rigtig gode restauranter i Tokyo. Denne restaurant skal opleves hvis man er i Tokyo. Skal opleves! Det er running sushi, hvor man bestiller lige hvad man vil på skærmen foran sig. Få minutter senere, så kører maden hen til hvor man sidder via. båndet foran. Det er billigt, det er sjovt og så smager det bare godt.

Der er også spil, som man kan deltage i, alt efter hvad og hvor meget man bestiller. Jeg har vundet nogle fine nøgleringe ved blot at bestille dessert. Åh, det her var altså bare godt. Sørg forresten for at tage forbi Uobei udenfor ‘normale’ spisesteder. Der er nemlig altid kø her, så man kan godt nå at blive ret sulten i sådan en kø.

Læs også: At leve af at blogge (og 6 ting som jeg har lærtefter at have blogget i 6 år)

Nabezo

Adresse: 8F Shinjuku Takano Building 3-30-11 Shinjuku, Shinjuku, Tokyo

Nabezo er en kæde af restauranter, der specialiserer sig i Shabu Shabu og så vidt jeg kan læse mig frem til, så er der hele 16 af dem i Tokyo alene, hvoraf 4 er i Shinjuku. Shabu Shabu er verdens sejeste koncept, hvor man selv vælger og koger hele sit måltid. Jeg havde ikke spist det i flere år, da vi besøgte Nabezo go det var et glædeligt gensyn! Priserne er gode hos Nabezo, men det er en VIRKELIGT god pris til frokost. Det er all-you-can-eat med både mad og drikke, så det er måske en god ide at kombinere et sit besøg, med et sted, hvor man kan sidde ned og slappe af bagefter. Det er dæleme godt, men man bliver dæleme træt efter sådan et besøg.

Læs også: En guide til starte en god blog (og 15 ting som du skal huske)

Park Hyatt Hotel

Adresse: 3-7-1-2 Nishi Shinjuku, Shinjuku-Ku, Tokyo

Jeg ved ikke hvordan Andreas fik lokket mig herhen, men det gjorde han altså. På en af de sidste dage på vores tur. Jeg forsøgte at udskyde det hele tiden. I skulle næsten se de billeder Andreas tog af mig imens vi kørte op til 52. etage.

Jeg ser meget, MEGET bange ud og jeg holder hårdt fast i både min telefon og væggen. Det var intet mindre end forfærdeligt køre derop med elevatoren, men det var en vild oplevelse at sidde deroppe og drikke cocktails. Imens bygningen svajer lidt i vinden.

Læs også: Den ultimative spiseguide til Budapest (her kan du få god mad i Budapest)

Bedste restauranter i Tokyo

Bedste restauranter i Tokyo

Ude foran Mikkeller findes denne fine fotomulighed

Bedste restauranter i Tokyo

Mikkeller Tokyo

Adresse: 2 Chome-19-11 Dogenzaka, Shibuya City, Tokyo 150-0043

Ja. Vi kunne ikke lade være. Det var den dyreste omgang øl på turen, og vi drak altså MANGE øl, men vi skulle selvfølgelig lige se hvad der skete hos Mikkeller. Når du alligevel besøger Shibuya crossing (og det gør og skal du, selvfølgelig) så er Mikkeller et fint sted at tage et pitstop. I samme område, som i 5 minutter væk ligger Uobei sushi, som jeg har skrevet lidt om ovenfor. Jeg sir’ det bare.

Læs også: Et råt garderobestativ (som giver overblik, orden og mere plads i garderoben)

Cafe Kitsuné

Adresse: 3-17-1 Minami Aoyama, Minato-ku, Tokyo

Jeg har allerede dedikeret et helt indlæg til det her smukke sted: “Det allerførste sted vi ‘jagtede’ og fandt i Tokyo, var Café Kitsuné i Aoyama området, som jeg havde luret på instagram. Caféen er virkeligt smuk og kaffen er ganske fantastisk, så er man i Tokyo, så er stedet helt klart et besøg værd. ” Som jeg skrev i indlægget, så er kaffen ret dyr i Tokyo, så man kan ligeså godt vælge et godt sted når man skal have sit daglige fix!

Læs også: De 11 bedste og mest binge worthypodcasts som du SKAL lytte til (efterår 2018)

Streamer Coffee company

Adresse: Findes mange steder i Tokyo

Streamer Coffee company finder man flere steder i Tokyo. Det er helt sikkert her du skal gå hen, hvis du skal have en go’ kop kaffe. En god og stærk kop kaffe. Det er pænt, det er hipt og det er godt! Vi besøgte kaffebaren i Shibuya, hvor man kunne finde alt indenfor tegneserier. So cool!

Læs også: De 37 bedste serier på Netflix – en guide til gode serier (2019)

Gode restauranter i Tokyo tonkatsu

Gode restauranter i Tokyo tonkatsu

Gode restauranter i Tokyo tonkatsu

Butagumi Shokudo

Adresse: 106-0032 Tokyo, Minato City, Roppongi, 6 Chome−2−31 B1F Roppongi Hills

Så blev tonkatsu krydset af på listen af gode ting, som vi skulle spise i Tokyo! Ligesom med Udon Maruka, så var det lidt af et tilfælde at vi endte her og igen – så vidste det sig, at vi havde forvildet os ind på et af de gode steder i Tokyo. Vi havde lidt svært ved at finde restauranten, men den ligger altså i kælderen – og var nem at spotte da vi kom derned. Den er nemlig en kæmpe kø udenfor. Ligesom alle andre gode steder, så skulle vi stå i kø, før vi kunne få en plads, men det var ikke så slemt. Maden var FANTASTISK og man fik masser af mad for pengene.

10 gode restauranter i Tokyo

Det var mit bud på 10 gode restauranter i Tokyo. Jeg har endnu flere tips til byen ovre på min Instagram. I min story (find den lige her hvis du er logget ind på Instagram) har jeg især mange tips, videoer fra byen og meget meget fra verdens sejeste by. Her er seks indlæg, som du måske også vil kunne lide:

En pakke- og huskeliste til Japan (de 8 ting du skal vide inden du tager afsted)

Her skal du drikke god kaffe i Tokyo (og kigge på hipsters)

Hvor skal man shoppe i Tokyo? Den ultimative rejseguide til Tokyo (intet mindre)

God morgenmad i Tokyo – 3 steder man kan spise ‘vestlig’morgenmad i Tokyo

10 ting du skal vide om Japan (inden du ankommer til landet)

Rejseguide til Kyoto (sådan skal du tilbringe en dag i den smukke kejserby)

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Welcome to my humble abode and little part of the internet where I write about making a career in blogging, great food and travels.

2 Comments
    1. EJ HVORNÅR SKAL DU AFSTED? SNYD!

      Jamen det er lidt svært at sige for kø er bare så normalt i Tokyo. Vi forsøgte at undgå de samme frokost/aftensmad tider, som herhjemme og det gik nogenlunde. Men det kan også være hyggeligt at stå i kø, så det er bare med at finde det sted, som man gerne vil spise, inden man bliver alt for sulten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.