fbpx

Hvor skal man shoppe i Tokyo? Den ultimative rejseguide til Tokyo (intet mindre)

Hvor skal man shoppe i Tokyo? Nu er det med at holde tungen lige i munden! Det her er vist endt med at blive min længste rejse-guide til dato, men der er bare så meget at se og opleve i Tokyo, så der skulle så meget med i guiden som muligt. Det her er kun del 1, da jeg har valgt at dele guiden ud på flere indlæg – ellers blev det lidt for langt – og dermed uoverskueligt. Resten kommer i løbet af uge, det skulle det i hvert fald gerne, så husk at holde øje med det.

Hvor skal man shoppe i Tokyo?

Og, hey, selvom det tager umådeligt langt tid at strikke sådan en guide her sammen, så er det det værd. Det er nemlig skønt at have muligheden for at kigge tilbage i arkiverne og opleve sin tur på ny. Sommetider, så kigger jeg vores guide til Manila eller vores anmeldelse af det pæneste hotel på Kreta igennem og så kommer minderne tilbage.

Læs også: God ramen i København (få skøn japansk ramen lige midt i København)

Hvor skal man shoppe i Tokyo?

Hvor skal man shoppe i Tokyo?

Anywho, Tokyo er vitterligt en by, der aldrig sover. Man kan gå og gå, og selvom man har ondt i fødderne, så kan man ikke stoppe! Der er bare så meget at se og man skulle jo nødigt gå glip af noget som helst. Indlægget i dag, kommer til at handle om – shopping. Hvis man elsker at shoppe, så er Tokyo nemlig en by, som man ikke må misse. High-end, highstreet og en sjove japanske ting, de har det hele. Læs med!

Shopping i Tokyo

Okay, Shopping, shopping, shopping. Hvis vi valgte at bruge al vores tid på at shoppe ville vi aldrig blive færdige. Der er nemlig så mange forskellige områder man kan shoppe i, og så er der en masse malls og centre som har åbent indtil midnat, hvilket er ret smart – så kan man gå på sightseeing i løbet af dagen og shoppe om aftenen. Win!

Læs også: 10 ting du skal vide om Japan (inden du ankommer til landet)

Hvor skal man shoppe i Tokyo?

Hvor skal man shoppe i Tokyo?

Hvor skal man shoppe i Tokyo?

Hvor skal man shoppe i Tokyo?

Område – Aoyama

Det her område skal man besøge hvis man er Tokyo. Her finder man mange high-end butikker, der er mange smukke restauranter (mener det) og så er der generelt bare så smukt og stilrent. Selvom man måske ikke er til de dyre butikker, så synes jeg at man skal kigge forbi alligevel. De er nemlig store og smukke! Det er forresten også her man finder Café Kitsune, så husk at få en god kop kaffe her!

Butikker man finder her:

Marni, By Malene Birger, Alexander Wang, Acne, A.P.C., Marc Jacobs, Dries van Noten, Reed Krakoff, Helmut Lang, Jil Sander, Chloé og mange flere.

Metro station:

Her er der to muligheder. Man kan hoppe af på Shibuya og gå til Aoyama Dori, eller tage til Omotesando stationen.

Læs også: Min rejseguide til Flensborg (her skal du spise og overnatte)

Område – Shibuya

I det her område er der mange mennesker og det er også her man finder ‘Shibuya crossing’ som er det berømte fodgængerfelt, som man selvfølgelig også skal besøge. Her finder man alle de butikker man kender, men kan kan nemt bruge et par timer her alligevel. En butik, som man absolut skal besøge er Don Quijote, som er Japan’s svar på Wallmart! Her finder man japansk slik, sprut og alt derimellem – og vil da gerne indrømme – at Andreas og jeg brugte godt halvanden time herinde. Alle mine souvenirs er forresten herfra!

Butikker:

Her ligger, som sagt, alle de butikker man allerede kender. Det er bla.a. Zara, Bershka, Apple, Adidas og H&M. Den sejeste butik vi besøgte var Muji, som I kan læse om nedenfor.

Metro station: 

Hop af på Shibuya stationen

Læs også: Så smuk feriebolig med AirBnb(hvis du skal til LA så læs med her)

Butik – Muji

Vi var lidt trætte i benene, da vi spottede Muji, en butik som jeg aldrig havde hørt om før, men vi gav det et forsøg alligevel. Vi endte med at bruge vildt meget tid derinde og jeg kunne have fyldt min kuffert med boligting derfra. Muji er en japansk detailvirksomhed, som sælger alt indenfor bolig, tøj, mad, tilbehør og kufferter – alt sammen i et minimalistisk design – og i japansk kvalitet. Alt er simpelthen så pænt derinde!

Vi måtte bare se ALT, spise deres smagsprøver og bare sukke over, at vi ikke havde mere plads i vores kufferter. Butikken er flere i etager og er klart et besøg værd. Der er (selvfølgelig) også en café hvis man er sulten.

Læs også: Virkelig intim og frisk frokost på Tsukiji fiskemarked (en Tokyo anbefaling)

Område – Harajuku

Her finder du en blanding af det hele og der er mange, MANGE mennesker – over det hele. Vil man gerne undgå så meget af menneskemylderet som muligt, så kom tidligt på dagen, sådan omkring 10 tiden, også selvom butikkerne først åbner ved 11 tiden. Det er ret vildt at opleve, hvor hurtigt gaderne bliver fyldt op, og at se det, er en seværdighed i sig selv.

En af de sejeste butikker her, var Daiso Megastore, hvori alt kostede 100 yen og man kunne simpelthen få ALT derinde. Vi kom ud med en selfiestick, matcha slik og chokolade, og et par sushinøgleringe. For det skal man jo have.

Læs også: Her skal du drikke god kaffe i Tokyo (og kigge på hipsters)

Butik – Rag Tag

I Harajuku finder man også en masse fantastiske vintage butikker og jeg er altså ikke typen, som elsker vintage, fordi det ofte er for dyrt – men her – der var jeg ved at falde bagover. Det var især butikken Rag Tag, som jeg forelsket i. Her finder man alle mærker såsom Chanel, Balenciaga, Acne, det hele, til en brøkdel af prisen! Man skal simpelthen her forbi. SKAL! Jeg ved ikke om området hvor Rag Tag ligger i, hedder noget specielt (udover Harajuku) men der ligger simpelthen så mange seje butikker rundt om den butik, så sørg bare for at finde den.

Andre butikker i området:

Rag & Bone, Dior og Louis Vuitton, men der er naturligvis mange flere.

Metro station:

Hop af på Omotesando stationen

Læs også: Kaffe i Tokyo – drik kaffe i en gammel og sej airstreamer (rejseguide til Tokyo)

Område – Shinjuku

Når du besøger Shinjuku, så bliver du mødt af en masse store butikker og malls. Shinjuku var det område vi boede i og det var derfor her, at vi havde vores første ‘rigtige’ møde med Tokyo. Det rigtige TOKYO! Der er proppet med mennesker, masser af restauranter, masser af farverigt lys og selvfølgelig en masse muligheder for at shoppe. Det er blandt andet her man finder Isetan, som skulle være det mest luksuriøse shoppingcenter i Japan. På hver etage er det et nyt tema og det er virkeligt inspirerende (og lidt pebret) at gå rundt i, men klart et besøg værd.

Andre butikker i Shinjuku:

Lumine, som er en kæmpe butik som er i forlængelse med metroen. Der er selvfølgelig også en kæmpe Uniqlo, Zara og masse andre gode high-street steder.

Metro station:

Shinjuku

Læs også: Godt hotel i Los Angeles – en anderledes måde at overnatte i LA

Andre områder og steder man kan tjekke ud

Vi dedikerede ikke alt for meget tid på at shoppe, så der var områder, som vi hurtigt tjekkede ud med en kop kaffe i hånden. Det er gåturen værd og jeg vil helt sikkert anbefale, at man tjekker alle områder ud. Så kan man nemlig altid vende tilbage til sin favorit, hvis man har tid. Mit eget favorit område var helt sikkert Shibuya, som vi besøgte et par gange. Det er osgå her man finder god mad, men det kommer jeg ind på i et andet indlæg.

Område – Ginza

Enorme skyskrabere, vilde bygninger, lys, store og dyre biler og en hulens masse luksusbutikker. Udover de klassiske luksusmærker, så kan man også besøge verdens største Uniqlo. Området er virkeligt smukt og meget New York-agtig med de sindsygt flotte bygninger og mennesker. Folk er virkeligt velklædte og travle, så det er også et godt område at ‘people watche’ i.

Læs også: Den ultimative spise- og rejseguide til Chicago

Lidt ekstra info om shopping i Tokyo

Butikkerne åbner klokken 11.
De tager dankort de fleste steder, men ellers er det nemt at hæve.
Check altid om din yndlingsbutik har en tilhørende café. Det er åbenbart en ‘thing‘ i Japan.
Man SKAL forbi Don Quijote, som findes flere steder i Tokyo. SKAL!
Giv også Søstrene Grene butikken et besøg. Det er lidt sjovt at se det hele på japansk!

Hvor skal man shoppe i Tokyo? Håber du fik svar. Also. Tokyo, you the best! Andreas og jeg er så vilde med Japan. SÅ VILDE. Skal du også afsted eller vil du blot lære lidt mere om landet, så læs med her. Ses på Insta!

10 gode restauranter i Tokyo (en stor rejse- og spiseguide til Tokyo)

Her skal du drikke god kaffe i Tokyo (og kigge på hipsters)

Virkelig intim og frisk frokost på Tsukiji fiskemarked (en Tokyo anbefaling)

10 ting du skal vide om Japan (inden du ankommer til landet)

Kaffe i Tokyo – drik kaffe i en gammel og sej airstreamer (rejseguide til Tokyo)

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Jeg skal til Tokyo til sommer og glæder mig helt vildt! Det passer så perfekt, at du lige har været der og laver en fin guide – glæder mig allerede til næste del. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.