Her skal du drikke god kaffe i Tokyo

Det allerførste sted vi ‘jagtede’ og fandt i Tokyo, var Café Kitsuné i Aoyama området, som jeg havde luret på instagram. Caféen er virkeligt smuk og kaffen er ganske fantastisk, så er man i Tokyo, så er stedet helt klart et besøg værd. Faktisk er hele (Aoyama) området spækket med fine gader, smukke kaffebarer som Café Kitsuné, high-end butikker og så kan man få masser af tid til at gå med at kigge på japanske hipsters – de minder meget om de danske hipsters, kan jeg nok godt afsløre – men ikke desto mindre, så området er simpelthen så hyggeligt.

Kaffe er forresten ret dyr i Tokyo og det er simpelthen ligemeget, om du køber det et hipt kaffested som her, eller hos en random lille café en i en random sidegade. Kaffen er selvfølgelig stadig billigere end i Danmark, men det er lidt sjovt, at en kop kaffe næsten koster ligeså meget, som en omgang ramen.

Læs også: Rejse- og spiseguide til Tokyo (10 gode restauranter i Tokyo)

Adresse: 3-17-1 Minami Aoyama, Minato-ku, Tokyo
Metro station: Omote-sando

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments
  1. Hvis du ikke gider at flyve så langt næste gang for en god og (insta-venlig!!) kop kaffe, så har kæden Kitsuné også nogle caféer i Paris – de kan også klart anbefales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.