Her skal du drikke god kaffe i Tokyo (og kigge på hipsters)

Det allerførste sted vi ‘jagtede’ og fandt i Tokyo var Café Kitsuné i Aoyama området. Jeg havde selvfølglig allerede fundet stedet på Instagram.  Caféen er virkelig smuk og kaffen er ganske fantastisk, så er du i Tokyo, så er stedet helt klart et besøg værd. Faktisk er hele (Aoyama) området spækket med fine gader, smukke kaffebarer som Café Kitsuné, high-end butikker og så kan man få masser af tid til at gå med at kigge på japanske hipsters. De minder meget om de danske hipsters, kan jeg nok godt afsløre. Så hyggeligt et område!

God kaffe i Tokyo

Kaffe er forresten ret dyr i Tokyo og det er simpelthen ligemeget, om du køber det et hipt kaffested som her, eller hos en random lille café en i en random sidegade. Kaffen er selvfølgelig stadig billigere end i Danmark, men det er lidt sjovt, at en kop kaffe næsten koster ligeså meget, som en omgang ramen.

Læs også: Rejse- og spiseguide til Tokyo (10 gode restauranter i Tokyo)

god kaffe i Tokyo

god kaffe i Tokyo

god kaffe i Tokyo

Adresse: 3-17-1 Minami Aoyama, Minato-ku, Tokyo
Metro station: Omote-sando

Hermed mit bud på god kaffe i Tokyo. Hvis du vil læse mere om den fantastiske by, så læs med lige her:

10 gode restauranter i Tokyo (en stor rejse- og spiseguide til Tokyo)

Virkelig intim og frisk frokost på Tsukiji fiskemarked (en Tokyo anbefaling)

10 ting du skal vide om Japan (inden du ankommer til landet)

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
  1. Hvis du ikke gider at flyve så langt næste gang for en god og (insta-venlig!!) kop kaffe, så har kæden Kitsuné også nogle caféer i Paris – de kan også klart anbefales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.