Her skal du hen hvis du ELSKER planter

Jeg fik Andreas til at køre lidt for hurtigt hjem fra arbejde for et par uger siden. Jeg skulle nemlig have planter og blomster med hjem og butikken lukkede altså klokken 18, så vi havde travlt hvis vi skulle nå det –  det er ikke altid vi har bil og denne gang skulle vi til Tilst, som ligger lidt for langt ude til at jeg gider at tage en bus. I ved.

Nå men altså, i næsten alle de år, hvor jeg har boet i Aarhus, så har alle snakket om Billig Blomst i Tilst som et helligt sted, hvor man kan få alle de planter (og grøntsager) man kunne drømme om. Til billige penge naturligvis. Jeg kom endeligt derud og det er virkeligt en drøm derude – der er nemlig så mange planter at man kommer i den der stemning, som man kommer i, under et godt udsalg. I ved.

Billige_blomster_Aarhus Billige_blomster_Aarhus_2

Billige_blomster_Aarhus_2-750x490
Billige_blomster_Aarhus_3

Bare et hurtigt tip. Tag I Billig Blomst, det vil I ikke fortryde! Jeg købte alle planterne på billederne (og en stor-stue-palme-plante-ting og et par liljer, som jeg ikke fik taget billeder af) for under 200 kr., så det virkeligt meget man får for pengene. Pileaen fandt jeg til en halvtredser og den pris har jeg endnu ikke spottet andre steder.

I love this place.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

12 Comments
 1. Tak for tip!
  Her er et lille et tilbage, tænker dog at du sikkert godt kender det her sted: BLOMST/DESIGN på Frederiks Alle er virkelig også fin! :)

  1. Nej det gjorde jeg faktisk ikke. Må jeg lige få tjekket ud! Tror måske det er det sted, som jeg er kørt forbi et par gamge….

   1. Hov, det er vist på De Mezas Vej – men tjek den lige anyway! Jeg er lidt forelsket i den butik :)

    1. Jeg får lokket Andreas med i dag.. Ikke at jeg har plads til flere planter men altså ;)

 2. Det er simpelthen sådan et fedt sted. Har været der vildt mange gange efterhånden :)

 3. Jeg var der i weekenden, og der var sgu godt nok mange visne citrustræer! Og visne planter i det hele taget. Jeg synes ikke det var et skidegodt udvalg, men det er da billigere end så meget andet. Jeg ved heller ikke om jeg bare kom på et dårligt tidspunkt?

  1. Jeg har kun været derude 3 gange og der er jeg altid kommet hjem med lidt for mange planter – synes de rigtigt fine derude. Så. Måske du bare var uheldig? Måske er der en dag, som er særligt god dag at komme derud på. Må jeg finde ud af ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.