Her kan du få fingrene i Gigi’s nye make-up kollektion

Så er det i dag, Gigi’s make-up kollektioner lander i butikkerne i Danmark og jeg håber, at I er ligeså excited som jeg er over den smukke kollektion! For lige at ridse det op igen, så er kollektionen, som hun har lavet i samarbejde med Maybelline, bygget op over East Coast og West Coast (NYC og LA) som er Gigi’s to hjembyer. Gigi har været inde over alle af denne kollektion – og det er lige fra udvikling, til navngivning og verdens fineste design.

Kollektion er netop landet hos Matas og det er også kun der, hvor man kan få fingrene i Jetsetter paletten, som indeholder alle de produkter, man har brug for, hvis man vil genskabe sit personlige Gigi look på farten. Jetsetter paletten limited edition og den sælges også udelukkende på hos Matas!

Læs også: Det første kig på Gigi Hadid’s make-up kollektion (oh lord)

West Coast Glow

West Coast kollektionen hylder LA og er ren glamour med et sexet, rødt twist. Emballagen er den fine lyserøde farve, som hele kollektionen har, men teksten har et gyldent skær, som passer godt til det gyldne Los Angeles weather.

Læs også: Sådan bruger du farve-korrigerende concealer (og lidt om morgenhår)

Jetsetter palette

Den eksklusive Jetsetter palette indeholder alle de produkter, som man har brug for, hvis man gerne vil se lidt ‘Gigi lækker’ ud på farten. Den har et stort spejl (much needed) og så kan man tage den med i håndbagagen, når man rejser. Jetsetter paletten blev forresten revet væk i USA og var udsolgt på blot 1,5 time!

Læs også: Det første kig på Gigi Hadid’s nye make-up palette (omg)

East Coast Glam

East Coast looket hylder det gennemførte og groomede nude look, der er lige så lækkert på ’catwalk’ som på et ’sidewalk’ NY. Emballagen er den samme, men teksten har et køligere look, som passer ret til omskiftelige og køligere vejr i New York.

Simpelthen… så… pænt… jo. Skal I have fingrene i noget? Jeg er helt vild med paletten, så skal I gå efter én ting, så synes jeg at I skal gå efter den!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.