Her kan du få ‘ostede’ pomfritter og ‘smør-bløde’ bøffer

Reklame | For at gøre vores mandag lidt mere lækker, så bookede Andreas og jeg bord på Restaurant Köd, som har fået nye, skønne lokaler på Åen i Aarhus. Vi har været på Köd et utal af gange og derfor, så var vi spændte på at se nye lokaler og heldigvis, så blev vi simpelthen så positivt overraskede. Man skulle ikke tro, at man stadig var i Aarhus når man trådte ind, da de store og smukke lokaler havde sådan en ‘international’ vibe. Jeg kan ikke rigtigt forklare det, men de lokalerne spillede bare og stemningen (selvom det var en kølig mandag) var i top. Intet mindre.

Okay, nu til selve maden. Andreas vidste allerede hjemmefra at han skulle have tatar til forret og den skuffede ikke, som altid. Jeg prøvede deres lufttørret skinke og tempura-rejer med hvidløgsmayo, lidt grønt og vesterhavsost – og HOLY MOLY – det smagte fantastisk. Det var alle favoritterne på en tallerken, du!

Læs også: Morena Mia – den bedste madoplevelse jeg nogensinde har haft i Aarhus

Hovedretten var selvfølgelig… kød og masser af det. Jeg fik en ‘New York Strip’ imens Andreas valgte en ‘Rib Eye’ og jeg har, hands down, aldrig fået en bedre og mere mør steak. Man skulle bare røre bøffen med kniven og så gik den lige igennem – det var intet mindre end fantastisk. De mange sides var også skønne – og vi valgte chili fries med Vesterhavs-ost og urter (OMG), almindelige steak fries á la KöD og pocheret porre med friske æbler og rugbrøds crumble. Mums!

Det var så godt og Köd er helt sikkert besøg værd. Også på en mandag. Det var en helt, helt perfekt mandag aften.

Læs også: 5 (helt, helt forskellige) spisesteder som SKAL besøges i Aarhus

Vi var inviteret på KöD men vi har været der et utal af gange tidligere.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
    1. Hej Ida! Jeg synes faktisk ikke at det var så galt (i forhold til MASH og Hereford, eks., som jeg også godt kan lide)

      Foretterne kostede omkring 85 kr. og vores bøffer kostede mellem 230 og 320 kr. så det synes jeg faktisk er helt okay :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.