Her kan du få labre sushi bowls og smukke ruller (endda med fri levering)

Nu har jeg jo set SLIDSEL (det er det jeg kalder Sidsel og Lasse) bestille det her utallige gange og så skulle jeg selvfølgelig også prøve det – og ved I hvad? Det er dæleme godt og er helt sikkert blevet en ny favorit, når det kommer til leveringer fra Just Eat. Der er nemlig fri levering og så er der alt for langt fra Frederiksbjerg til Trøjborg, så if it doesn’t get delivered, then I don’t get to eat it. Når man ikke har en cykel, så det er sådan nogle forhindringer, som man oplever på daglig basis, I ved.

Anywho, det er en nyere bekendtskab og vi har kun bestilt derfra to gange, men de laver god og forskellige sushi til en god pris. De har et godt udvalg af ruller og så har de også sushi bowls med masser af fisk, grøntsager og ris – som jeg er blevet stor fan af – fordi de er anderledes og mættende.

Læs også: Min spiseguide til Aarhus – her er de 30+ bedste cafeer og restauranter

Seisei Sushi er selvfølgelig allerede tilføjet til min spiseguide til Aarhus og jeg glæder mig til at prøve hele deres menukort af. All in the name of research! Nu vil jeg svare på kommenterer inden jeg hopper i bad og så vil jeg begynde at tømme badeværelset. Vi skal nemlig have lagt nyt gulv og det skal nok blive godt, og selvfølgelig, et håndværker helvede.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.