God pizza i Aarhus. Lige her. Ja. Jeg skrev jo om Pizza Propria for ikke så længe siden, fordi at jeg fandt ud af at man kunne få Burrata på sin pizza, hos dem. Det er jo så lækkert. Forleden fandt jeg så ud af at man kan få.. HVID. PIZZA. MED. TRØFFEL. Leveret lige til døren med Just Eat. Åh. Det er et dyrt bekendtskab. Det kan jeg godt sige jer! Det foregår også hos Pizza Propria og jeg har allerede bestilt den dyre pizza flere gange. Worth it.

God pizza i Aarhus

Okay, var blot et lille tip, hvis du bor i Aarhus. Nu skal det handle om noget andet – nemlig vores allesammens hverdagshelte. I ved, de lokale takeaway-steder, som vi alle sammen bestiller fra når det skal gå lidt stærkt eller bare har lyst til en skøn trøffelpizza. Just Eat afholder, igen i år, Danish Take Away Awards, hvor målet er at kåre det bedste take-away sted i Danmark.

Læs også: 11 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang)

God pizza i Aarhus pizza propia

God pizza i Aarhus 2018

God pizza i Aarhus trøffel

God pizza i Aarhus

Det tager ikke mere end et par minutter at stemme – og så er der selvfølgelig feltet med årets takeaway restaurant, hvor du selv kan nominere en restaurant. Jeg har været inde at stemme på (og nominere) Pizza Propria to gange, da det er et sted, som vi ofte besøger, hvis vi bare gerne vil have god pizza i Aarhus. Ind og stem med dig! Når du har stemt, så kan du nemlig deltage i konkurrencen om 500 kr. til Just Eat, lige her. Udover gavekortet på de 500 kr. (som jeg trækker en vinder af) så deltager du forresten også i en større konkurrence, hvor der udloddes syv gavekort på hver 1000 kr. til JUST EAT. Jeg trækker en vinder d. 26. november og annoncerer det herinde. Good luck!

Vind 500 kr. til JUST EAT

 • Vil du gerne vinde 500 DKK til Just Eat, skal du blot stemme på dit yndlings takeaway-sted hos Danish Take Away Awards.
 • Derefter skriver du i kommentarfeltet på dette indlæg, hvilken restaurant, du har stemt på. Husk at skrive din mail i e-mail feltet, så jeg kan få fat i dig!
Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

58 Comments
 1. Jeg stemte på De Fyrretyve Røvere, der (næsten) er mine naboer. Det er bare SÅ godt HVER gang!

 2. Jeg er kæmpe pizza-fan, så kan kun være enig med dig i at Pizza Propria er det bedste pizza sted i Aarhus :)

 3. Jeg har stemt på Adagio i Aarhus – de laver virkelig lækre pizza’er og så er personalet venlig og giver altid en god service!

 4. Stemte på Fratelli Pizzeria – hvis Piccolina havde været der, havde de dog fået min stemme. Min mormor og jeg har nemlig en fast tradition (et ritual om man vil) om, altid at spise pizza der når hun besøger mig i Aarhus. Hun kan nemlig ikke selv finde ud af at lave pizza.

 5. Jeg har stemt på ToastIt, Klostergade – det er det bedste comfortfood og har reddet mine tømmermænd flere gange!

 6. Jeg stemte på Fratelli – et pizzaria på Trøjborg, der laver de lækreste italienske pizzaer!

 7. Søren E. Café & Takeaway – de laver godt nok ikke pizzaer, men det er absolut det bedste Take-Away der findes i Aarhus omegn :-)

 8. Jeg har stemt på Pizzabar Casanova på sønderborggade i Aarhus C. Dette er en hemmelig og gemt perle, som vi altid bruger. Vi køber ikke pizzaer andre steder. Pizzabundene er perfekte, og fyldet er velsmagende.

 9. Jeg har stemt på Fratelli Pizza på trøjborg, virkelig en god pizza. Har aldrig prøvet Pizza Propria, tror jeg bestiller trøffelpizzaen nu

 10. Det blev en stemme til Pizza & Pasta Service fra
  mig! Altid lækre, sprøde pizzaer og enormt sød betjening.

 11. Jeg har stemt på Gorm’s,. Jeg elsker deres pizzaer, og selvom udvalget er begrænset, er ingredienserne nøje udvalgt og afstemt, og hver pizza er så velsmagende.

  Men jeg har faktisk aldrig smagt pizzaer fra Pizza Propria. Er øverste billede derfra? Det må jeg simpelthen prøve snart, for både kun kæreste, datter og jeg flyttede elsker gode pizzaer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.