Her kan du få god og billig frokost i Aarhus (5 labre steder som du SKAL kende)

Er man ikke altid på jagt efter god og billig frokost i Aarhus? Jeg har highlighted priserne på frokosterne her, og når du ser dem, så tænker du måske: “Jamen, det er da ikke ret billigt?” og det er måske rigtigt. Agtigt. Når jeg har skrevet billig frokost i Aarhus i overskriften, så mener jeg egentlig value for money. Pris er vigtig men value for money er endnu vigtigere.

God og billig frokost i Aarhus

Anywho, her er mit bud på 5 restauranter i Aarhus, som har noget unikt på menukortet til den helt rigtige pris. Jeg har også en kæmpe spiseguide til Aarhus med over 30 labre spisesteder i Aarhus, så du er færdig med at læse med her, så skal du huske at kigge forbi den også: Min spiseguide til Aarhus – her er de 30+ bedste cafeer og restauranter. Now for the list!

Læs også: Et råt garderobestativ (som giver overblik, orden og mere plads i garderoben)

Sota sushi

Jeg har skrevet om frokosten på SOTA flere gange, men det er altså en af bedste frokoster, som jeg længe har spist i Aarhus. Det er japansk mad de serverer derinde – og selvom jeg elsker Japan (tjek evt min guide til gode restauranter i Tokyo her: 10 gode restauranter i Tokyo (en rejse- og spiseguide til Tokyo) så vil jeg mene, at man også bliver fan af maden her, selvom man ikke er ligeså obsessed med landet, som jeg er.

Man kan kun få frokost hos Sota Sushi om lørdagen mellem klokken 12-15. Prisen for deres smukke frokost bokse ligger mellem 155 kr. og 275 kr., hvilket er lidt i den høje ende for frokost, men det money well spent og du får masser af value for money. Masser!

Læs også: Et smukt TV (som ikke gør ondt i øjnene) og som kan stå HELT for sig selv:

Møf

For et par weekender siden, så var Andreas og jeg forbi vores old hood, som er omkring Vesterbro Torv, for at spise på MØF, som netop havde fået frokost på menukortet. Verdens smukkeste frokost åbenbart. Jeg mener. Se lige den sildemad. Jeg er ikke engang fan af sild, men for pokker, hvor var den her god. Både i udseende og smag.

Når du spiser frokost på Møf så står den på smørrebrød. Overdådige og smukke smørrebrød, som mætter. Andreas og jeg bestilte tre hver, men næste gang, så må jeg hellere nøjes med to. Jeg trillede nemlig hjem! Prisen for den smukke frokost hedder 1 stk. smørrebrød for 75 kr., 2 stk. for 150 kr., og så er det  3 stk. for 199 kr. Jeg glæder mig til at komme tilbage og se hvad de ellers byder på af kreative smørrebrød. Så lækkert jo!

Læs også: Okay, det her er det bedste hotel i Hamborg (smukt, japansk, perfekt)

Burger Shack

Jeg har skrevet om Burger Shack flere gange allerede, men jeg ville lige give et skud ud til deres labre frokost tilbud, hvor man kan få en lidt mindre version af deres populære menu med burger og labre pomfritter. Frokosten koster 65 kr. inkl. sodavand. Som jeg også har skrevet lidt om tidligere, så deres grøntsager økologiske. Deres kød fra danske og fritgående kvæg – og deres dyppelse er the bomb.

Læs også: Her får du prisvindende burgere (og verdens BEDSTE pomfritter) i Aarhus

God og billig frokost i Aarhus nabo kiosk ingerslevs boulevard

toast ingerslevs

god toast i aarhus

Nabo kiosk

Vi er seriøst naboer. Og jeg har allerede været forbi utallige gange. Jeg har godt nok mest været der for kaffen, men forleden, så blev jeg lidt lækkersulten – og så stod de smukke toasts i montren og kiggede på mig. Jeg valgte en toast med estragonmayo, bresaola, balsamicosyltede løg og havgus til 55 kr. Jeg var i himlen. Kaffe, toast og mælkesnitte er en vinder kombination der sidst på eftermiddagen.

Læs også: En introduktion til mit online univers – og hvad betyder STONEMUSE egentlig?

Madklubben Grill

Madklubben har hurtigt fået åbnet mange labre restauranter i Aarhus. Og nu! Så kan man spise frokost på Madklubben grill, som ligger på Åen. I forrige uge, tvang jeg Andreas til at tage en lang frokost, så vi kunne spise på Madklubben Grill og ja… Det var bare så lækkert. Maden spillede og var hurtigt på bordet. Som det skal være når det handler om frokost i hverdagen. Jeg fik en spicy beef salad (med en dressing som jeg skal kopiere) til 125 kr. og Andreas valgte både burrata og en avokado-mad til 75 kr. stykket. Så meget behøver du/vi/man ikke at bestille hver gang, men vi kunne ikke vælge, så han endte med at vælge begge ting. Så jeg også kunnes smage. Mums!

God og billig frokost i Aarhus

Det var mit bud på god og billig frokost i Aarhus. Hvis du har andre steder, som skal tilføjes på listen, så giv lyd! Jeg er altid på jagt efter nye steder og husk at du også kan læse min spiseguide til Aarhus, hvis du mangler endu mere inspiration på mad-fronten. Find den guide lige her: Min spiseguide til Aarhus – her er de 30+ bedste cafeer og restauranter. Ellers jeg altid i gang med at dele et eller andet foodie related ovre på min Instagram. See you there! 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Kan klart anbefale ToastIt i Klostergade. Det er fantastisk Også i den lidt dyre ende, men det er store toasts og de mætter godt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til STONEMUSE som er mit lille hjørne af internettet. Jeg er vild med Japan men er ikke japansk, I’m working smarter not harder, og nårh ja, så er jeg vild med engelske gloser. Her kan du læse meget mere om mig og klik endelig rundt everywhere.