Her finder du mig mindst én gang om ugen | min yndlingscafé – STONEMUSE

Her finder du mig mindst én gang om ugen | min yndlingscafé

Jeg har ikke villet skrive om det her sted på bloggen og det var simpelthen fordi, at jeg var bange for at det ville blive overrendt af mennesker (ja, det er nemlig så godt), men nu har Emma jo allerede lavet et rigtigt fint indlæg og endda en video om stedet, så nu kunne jeg ligeså godt skrive om det.

For er par måneder siden, faldt jeg over Kjærs Kaffebar. En lille kaffeperle, som man nemt kan komme til at overse, da den ligger nede i kælder, tæt på rutebilstationen.

Anmeldelse af Kjærs Kaffebar 9 Anmeldelse af Kjærs Kaffebar 3 Anmeldelse af Kjærs Kaffebar 2 Anmeldelse af Kjærs Kaffebar

Indretningen minder mig om Berlin og der er sådan skøn stemning dernede. Ejeren er skide-sød, kaffen er varm og god (og jeg glæder mig til at teste maden dernede også) og så får man de der kaffekort, som giver en gratis kop kaffe efter ni besøg: jo, jeg lyder måske lidt som en nørd lige nu men jeg elsker altså at samle på dem.

Jeg har kort til hele byen efterhånden, men altså, er der noget bedre end en gratis kop kaffe? Jyden her, elsker det sgu.

Anmeldelse af Kjærs Kaffebar 8Anmeldelse af Kjærs Kaffebar 6Anmeldelse af Kjærs Kaffebar 7Anmeldelse af Kjærs Kaffebar 9

Har I mon været forbi endnu?

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.