Her får du prisvindende burgere (og verdens BEDSTE pomfritter) i Aarhus

Reklame | Her får du de bedste pomfritter Aarhus. Jo jo. Burgerne er også fantastiske, men som du ved, så er det kartoflen, som har mit hjerte. Se bare hvad jeg skriver i min bio på Instagram. Den er god nok. Jeg elsker asiatisk mad og så elsker jeg kartoffel i alle afskygninger. Jeg elsker selvfølgelig den friturestegte kartoffel, men, jeg er til det hele. En daggammel, kogt kartoffel? Come to mama. 

De bedste pomfritter Aarhus

Okay. Det var lidt af et sidespor. I forrige uge blev jeg inviteret ned i Burger Shack for at komme behind the scenes og for at se hvordan deres famøse burgere bliver lavet. Jeg fik også luret hvordan de laver deres pomfritter med parmesan og timian. Mums! Hvis du bor i Aarhus, så ved du selvfølgelig godt, at man får de bedste burgere i byen hos Burger Shack – men vidste du også, at deres grøntsager er økologiske og at deres kød kommer fra danske, fritgående kvæg? Det vidste jeg ikke inden mit besøg, hvis jeg skal være helt ærlig. Deres labre fritter er også lavet af danske kartofler fra Vestjylland!

Læs også: Min shoppeguide til Hamborg (med 7 butikker som du SKAL besøge)

Grunden til at jeg var på besøg var også for at se flammerne. Yes, flammerne! Jeg vidste egentlig godt, at deres bøffer var flammegrillede, men jeg vidste ikke hvor seriøse de flammer var. Tidligere, når jeg havde bestilt min bøf hos dem, så gik jeg ofte udenfor for at vente for at vente på maden, så jeg missede flammerne.

Flammer og god mayonnaise

Jeg lærte så meget. Hø hø. Mayo’en f.eks. Den som de bruger i deres forskellige dips er fra Hellmann’s, som jeg kun kendte udfra deres emballage. Jeg havde altså kun set den i supermarkedet men aldrig prøvet den – men den er åbenbart kåret som verdens bedste mayonnaise og lavet på æg fra fritgående høns – og lavet på bæredygtig produceret olie. Jeg synes, at Burger Shack’s dips smager vildt godt, så jeg købte min egen Hellman’s mayonnaise forleden. Så god til at blande med og it did not disapoint!

Læs også: Hvis du kan lide krimi så skal du læse denne (spritnye) bog i påskeferien:

Kommer snart til København

Jeg har spist hos Burger Shack i flere år og de er efterhånden åbnet ret mange steder i Jylland. De var også lifesavers, da Andreas og jeg flyttede til Herning området i en periode efter vi havde havde vores lejlighed, forrige år. I april, uh uh uh, så åbner de i Carlsberg Byen, i København. Så kan københavnerne også nyde de labre burgere. Med den gode mayo. Og verdens labreste pomfritter.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
  1. Var i Aarhus en sommer, hvor jeg spiste der tre gange. Selvom der er mange gode steder i København, så er Burgershack bare dét bedre (og billigere!). Glæder mig til de endelig åbner herovre!

    1. Ej men det er de bedste burgere! Man får ikke bedre value for money end her, det er helt sikkert :)
      Tag mig hvis du får besøgt den københavnske shack ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til STONEMUSE som er mit lille hjørne af internettet. Jeg er vild med Japan men er ikke japansk, I’m working smarter not harder, og nårh ja, så er jeg vild med engelske gloser. Her kan du læse meget mere om mig og klik endelig rundt everywhere.