Her får du den vildeste ‘trøffel menu’ og københavns pæneste dessert

Er I klar? Jeg mener det, er I sådan rigtigt klar? I dag, tænkte jeg at jeg ville komme med en kort (men billedtung) anmeldelse af ‘truffle tasting menuen’ på MAIO, som jeg prøvede, inden jeg rejste til Milano. Skal jeg være helt ærlig, så havde jeg ikke de højeste forventninger, men holy moly, det her er nok et af de bedste måltider, som jeg har LÆNGE!

 

Jeg tog min veninde, som bor i København, under armen og så tog vi forbi MAIO. Vi kiggede kort på hinanden og besluttede os for at tage trøffel menuen, et nemt valg, som bød på fire retter, hvor de tre første retter bød på mindst tre gram trøffel. Vi var altså ude i hele ni gram trøffel i alt og det kan vi altså godt lide! Jeg var lidt nervøs for at spise den første ret, da jeg ikke er så vild med æg, men det endte med at blive en pleasant surprise.

 

Læs også: På staycation i hovedstaden – her skal du spise (sådan rigtigt spise) og bo

Første ret var simpelthen et helt æg, som var blevet friturestegt, på en bund af lækkerhed. Det lyder umiddelbart ikke, som en god kombination, men det fungerede simpelthen bare. Intet mindre. Næste ret drømmer jeg stadig om. Det var en simpel (og ret stor) pastaret med med ost, smør og masser af trøffel, og alt spillede bare. Intet mindre.

 

På menukortet, stod der at næste ret bød på steak og jeg var lidt nervøs, da jeg var allerede begyndt at blive ret mæt efter den store forret og den endnu større pastaret, men heldigvis var det ikke en stor portion steak, der blev serveret for os.

 

Læs også: Vild aftensmad – en anmeldelse af ‘gode gamle’ Lecoq i Latinerkvarteret

Det var derimod små hapsere, som blev serveret for os på fineste vis. Den tredje ret her smagte godt og var den perfekte størrelse, efter alt det æg og pasta.

 

Læs også: Et morgenmadstip – spis morgenmad på La Cabra

Og nu til den smukkeste dessert. Jeg plejer normalt at blive lidt skuffet over desserter, som man får når man køber en fast menu, men denne overraskede og gav os begge et stort smil på læberne. Det er den vildeste instagram dessert og så smagte den endda rigtigt godt.

 

Tusind tak for invitationen, MAIO!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.