Her kan du finde de bedste croissanter i Aarhus – STONEMUSE

Her kan du finde de bedste croissanter i Aarhus

Som forventet, så har denne t-shirt fra Ganni (reklame link) overtaget blogland og det kan man jo godt forstå! Den har nemlig en pris som de fleste kan være med på, den er simpel og så er den sjov – og hvem kan ikke lide croissanter? Nærmest ingen, kunne jeg forestille mig og jeg er selv ret vild med de syndige basser – men hvis jeg skal købe dem – så køber jeg dem kun fra ET sted i byen.

I kan sikkert godt gætte hvor, ikke? Jo, de er selvfølgelig fra Briancon bageriet, som ligger Åboulevarden 53. Faktisk er de ikke meget dyrere end andre steder og så smager de bare himmelsk! Jeg mener, se dem lige… Er de ikke bare smukke?

Læs også: Nyt fra ASOS » se min første ‘graviditets’ kjole (jo, den er altså god nok)

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED.

Hi, I’m Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you’ll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.