Her er det bedste udsalg i Aarhus (og et meget sjældent #ootd)

Reklame | Nu er der ikke længe til at Andreas og jeg hopper på ferie – og vanen tro, så har jeg kigget nettet og hele Aarhus (IRL, du) igennem for at finde nogle flotte sommersager, som jeg kan have med i min bagage. Vi plejer at rejse ret let (én stor kuffert og en håndbagage) så jeg tænker (måske lidt for) meget over hvad jeg skal pakke, som I måske kan fornemme. Heldigvis, så har jeg fundet nogle gode ting og jeg glæder mig til vise det hele frem, når vi ankommer til varmere himmelstrøg. Stakkels instagram husband.

Ej, jeg har lovet Andreas, at jeg skruer gevaldigt ned for online aktiviteterne når vi ankommer, men jeg kan nok ikke lade være med at tigge ham om at tage nogle billeder af mig, i mit nye sommertøj. Det hører ligesom til når man kan flashe stænger uden at fryse!

Læs også: Interview med ‘bosslady’ Camilla fra Isabel Marant butikken i Aarhus

Reklamelinks: & Other Stories Blazer, Marni taske, Isabel Marant t-shirt

Okay, nu hvor vi snakker om at tigge, så fik jeg ham også lige til at tage et par fotos af mig i går, da vi var på vej hjem efter årets fedeste oplevelse (ro på, stenmusen) men meget mere om det senere på ugen.

Det som jeg gerne vil fremhæve ved det her #ootd er min nye t-shirt fra Isabel Marant, som jeg ikke kunne lade hænge nede i butikken. Den var netop ankommet da jeg købte den, fresh out the box, og jeg kan godt afsløre at jeg allerede har brugt den mere end hvad godt er, men den har altså bare den helt rigtige facon og længde. Så sej!

Læs også: Mit store, orange telt (og 12 seje dynejakker til vinter)

Reklamelinks: & Other Stories Blazer, Marni taske, Isabel Marant t-shirt

Nu til det med udsalget. Imens jeg sidder (eller sad er det vel når det er indlæg er udgivet) så dumpede der et sejt nyhedsbrev fra Isabel Marant butikken i Aarhus lige ned i min indbakke – og de der 40% som jeg har taget billede af forleden, er netop steget til 50% og det er derfor ved at være slutspurt.

Det er som altid ‘op til’ men der er stadig en masse lækre og lune sager at finde i butikken i Latinerkvarteret. Selv, så overvejer jeg de hvide sneakers som jeg har taget et billede af nedenfor, men de selvfølgelig ikke på udsalg. Story of my life.

Læs også: Man skal huske at fejre de ‘små’ milepæle

Info om butikken: Isabel Marant, Volden 14, 8000 Aarhus

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
    1. Den er så lækker! Jeg har den i en str. S og den er meget almindelig i str. synes jeg :)

      Kunne forestille mig at den snart blev sat ned, da den er ved at være et par måneder gammel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.