Helt simpelt men..

Michelle-nielsen-stonemuse-sort-turtleneckMichelle-nielsen-stonemuse-sort-turtleneck-4Michelle-nielsen-stonemuse-sort-turtleneck-6Michelle-nielsen-stonemuse-sort-turtleneck-3Michelle-nielsen-stonemuse-sort-turtleneck-2Michelle-nielsen-stonemuse-sort-turtleneck-5Asos turtleneck here, Acne jeans here, Isabel Marant ballerinas here

.. se lige mine nye ballerina basser fra Isabel Marant, som jeg købte på udsalg i går. Jeg har kigget på dem alt for længe og nu hvor de var sat ned (og fordi Andreas havde givet mig grønt lys), så blev jeg nødt til at købe dem. Jeg vil vove at komme med den påstand, at de passer til alt og at de gør et lidt halvkedeligt sæt, som det her, lidt festligere.

Thanks for stopping by. Remember to
Follow me on Bloglovin’, like on Facebook and stalk on Instagram
This post might contain adlinks

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.