Hello monday + a winner

Michelle_Nielsen_Hjem_2Broste_Copenhagen_lysestagerBroste_Copenhagen_lysestager

Holy moly, hvor er jeg bare bagud med alt her til morgen. Det er fandeme typisk og jeg giver weekendens lune vejr og solskinnet skylden for at jeg ikke har siddet foran computeren som planlagt. Lige nu, sidder jeg på min yndlingsplads i stuen og prøver at få styr på det hele inden jeg har 1000 ærinder nede i byen.

Jeg har også fået trukket en vinder af min konkurrence. Tillykke til dig Mette, som skrev denne sjove historie i min lille konkurrence om helt nye produkter fra Clinique: “Jeg elsker tomater, men jeg kan ikke spise en tomat jeg ikke selv har købt og skåret ud. Og så har jeg ca. en milliard små væddemål med mig selv i løbet af en dag. Hvor jeg iøvrigt snyder alt hvad jeg kan.. for det er jo ikke fedt at tabe – heller ikke til sig selv.” Endnu engang tillykke herfra og så har jeg sendt en mail afsted til dig.

Michelle_Nielsen_Hjem_3
Jeg tjekker ind senere med et ootd eller en fandens lækker opskrift på en sund og nem aftensmad, så husk at kigge forbi senere. Happy monday!

Oh monday. Holy moly, I am just behind with everything this morning. Right now, I’m sitting at my favorite place in the living room and trying to get a handle everything before I have 1000 errands downtown. I have much better posts coming up today, so remember to stay tuned.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook – Might contain adlinks

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.