Grønne bananer, arbejde og nyt (lyserødt) stel fra Matias Moellenbach

Ih, hvor havde jeg glædet mig til at modtage denne pakke fra Moodings og for få timer siden, så kom den endeligt ind af døren! Som I ved, så er Moodings en af mine yndlingssider når det kommer til interiør, så da dette stel landede i biksen, så var jeg klar til at klikke det hjem med det samme – men desværre – så blev det udsolgt for næsen af mig, og jeg blev nødt til at vente på, at det kom tilbage.

 

Det gjorde det heldigvis og nu står det lyserøde stel fra Matias Moellenbach og pynter så fint i mit køkken. Er det ikke bare fint? Det er heldigvis ligeså pænt, som jeg håbede og hvis I undrer jer over de grønne bananer, så har jeg taget billeder for en kunde hele dagen og der skulle altså bruges grønne bananer. Har I smagt sådan nogle før? Jeg ville lige smage på dem, efter at jeg havde skudt billederne af dem, og de smagte jo forfærdeligt! Er der en måde de skal tilberedes inden man spiser dem? Er der noget specielt de skal spises med, måske? Eller skal man bare vente på at de modner? Let me know!

 

Læs også: Et kig ind i vores ‘nye’ køkken – nu med super flotte metrofliser

Anywho, selvom de smager sindssygt dårligt, og jeg er altså ikke kræsen, så ser de godt nok smukke ud ved siden af det nye, lyserøde stel.

 

Udgivet i samarbejde med Moodings. 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.