7 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang)

gode take-away steder i Aarhus

7 gode take-away steder i Aarhus. I hvert fald mit take på gode take-away steder i Aarhus. Denne måned har været hård. Sådan virkelig hård. Jeg har nemlig skulle arbejde mig igennem take-away junglen for at afprøve og finde alle de bedste spisesteder i Aarhus. Virkelig hårdt ikke? Det er jo en decideret jungle derude og derinde, men frygt ej, jeg har fundet nogle af de allerbedste steder at spise!

7 gode take-away steder i Aarhus

Hermed en liste over de 7 bedste steder hvorfra man skal bestille take-away i Aarhus. Alle stederne ligger i eller omkring Aarhus, de kommer i en helt tilfældig rækkefølge og nej, det er ikke kun pizza som er på listen, selvom vi har spist mange pizzaer denne måned. De skulle naturligvis også afprøves og der er nogle vildt gode pizzaerne på listen. Forresten brug min rabatkode ‘STONEMUSE’ og spar 50 kr. på din første ordre.

1. Madklubben Grill 

Det er på Madklubben Grill at vi har bestilt absolut mest mad… de seneste mange uger. I hvert fald et par gange om ugen, så bestiller vi herfra, da det er mad, som jeg ikke selv orker at lave. Jeg kan lave verdens lækreste asian food med nærmest ingenting.

Men cuvettesteg eller friturestegte fritter? Det orker jeg ikke. Vi bestiller selvfølgelig også deres gode salater – og sommetider dessert, men det er kun når det er rigtig vildt. Her får du masser af value for money og vi kommer af med omkring 250 kr. for to inkl. levering. Et af de rigtig gode take-away steder i Aarhus. Generelt, så laver Madklubben bare god take-away, så tjek også deres andre restauranter ud.

2. Il Locale

Det her sted er rykket op på min liste over gode pizzarier i Aarhus. Jeg ELSKER deres hvide pizzaer. De bliver jævnligt stiftet ud, men jeg har endnu ikke spist en, som jeg ikke kunne lide. Derudover, og det her er vigtigt, så laver de fantastisk antipasti. Oftest så bestiller vi en pizza til deling og så køber vi antipasti for resten! SÅ GODT! BARE PRØV DET! To pizzaer koster omkring 400 kr. inkl. levering. Hvis vi køber én pizza + antipasti så ender vi på omkring det samme. Så lækkert!

Læs også: Panko nuggets (med soja mayo) *oMg* #1

3. Yi EAST

Jeps. Ny tilføjelse på listen. Det er asiatisk på en måde, som jeg faktisk ikke er stødt på andre, i Aarhus. Ja Danmark, faktisk. Priserne er gode og så får du bare så meget mad! De har også et stort udvalg af labre dumplings og et utal af retter, som du ikke finder andre steder i byen. Det er bare seriously good.

4. Sota sushi

Ærligt. Jeg har endnu ikke prøvet at bestille take-away herfra da de er lige landet på Wolt (husk at bruge min kode som jeg har delt øverst) men det er altså hos Sota at man får noget af byens bedste sushi. Jeg glæder mig til at få lidt lækker sushi leveret! Sota sushi er i den dyre ende men det kan også smages.

Update: Jeg har bestilt derfra og det er pokkers godt. Husk at holde øje med deres menuer. Der er nogle gange nogle gode tilbud og mulighed for at prøve nogle nye sager.

Læs også: Nemme karameller med kondenseret mælk

gode take-away steder i Aarhus

5. Burgershack

Jeg tror at alle som bestiller på WOLT ender med at bestille herfra. De har nemlig flere locations i byen (dermed er levering billigere) og så får du en menu med nogle af byens bedste burgere for kun 108 kr. Yas bby! Når vi bestiller to menuer så kommer vi af med ca. 240 kr. inkl. hurtig levering.

Grillen Burgerbar er bedre og er netop kommet på WOLT.

6. Pizza & Pasta Service

Hvis jeg har lyst til pasta og Andreas har lyst til pizza, så bestiller vi herfra. Jo jeg kunne godt lave en god carbonara selv, men sommetider, så skal den altså bare leveres. De har gode desserter og så kender vi dem lidt fordi vi har boet 10 år på Vesterbrogade. Vi var faktisk legit naboer, så mødte dem hele tiden. Anywho. Når vi får leveret en pizza og en pasta, så ender vi på omkring 190 kr. inkl. levering. Jeg mangler nye billeder men de kommer. Oh well. Bliver nødt til at bestille herfra igen så jeg kan få et par billeder i kassen.

Læs også: De 5 bedste podcasts (som jeg har fundet i 2021)

Kowloon

En klassiker. Jeg er ikke sikker på at de er på Wolt, men du kan i hvert fald bestille take-away derfra og afhente. Det som er virkelig nice, udover at maden er god og til at betale, er at du kan se deres menukort med billeder på deres hjemmeside. Man bliver så sulten!

Gode take-away steder i Aarhus

Voila! Er der noget, som du synes, mangler på listen? Let me know! Som altid, så ville det gøre mig så glad, hvis du ville følge med ovre på Instagram, hvor jeg deler endnu mere lækker mad. Både den slags som man får leveret men helt sikkert også en masse asiatiske favoritter fra mini køkkenet. Vi ses derovre!

Feel free to share

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

10 Kommentarer
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Min fødselsberetning (del 1)
Spar penge i hverdagen (15 tips du selv kan bruge)
Sådan kan du tage ENDNU bedre billeder + mine 5 tips til et flottere Instagram...
Sådan får jeg råd til at rejse *del 2*
De 7 bedste programmer på HAYU
Det har været en rejse (og jeg gik lidt amok i Hunkemöller)
50% færdigbagt (og en lille life update)
Min simple opskrift på asiatisk kyllinge-suppe (som er SÅ god hvis du har ondt i...