3 gode restauranter i Aarhus (som har noget HELT specielt på menukortet)

Der er heldigvis mange gode restauranter i Aarhus. Faktisk har jeg lavet en enorm liste med gode restauranter i Aarhus – den hedder ‘Min spiseguide til Aarhus – her er de 30+ bedste cafeer og restauranter og er pakket med billeder og tips til smilets by.

Den store spiseguide bliver opdateret løbende og bliver justeret på hele tiden, men jeg ville også lave en kortere liste med restauranter, som har noget helt unikt på menukortet. Hvad end det så er. Anywho, nu til listen, som jeg helt sikkert også kommer til at opdatere med flere steder. Læs med!

Læs også: 20 ting du skal komme i kurven når du besøger et asiatisk supermarked

Sota Sushi Bar

Forleden var min veninde og jeg fast besluttede på prøve noget nyt. Vi ender altid de samme steder, men det gad vi ikke denne gang. Nægtede! Heldigvis faldt jeg over et billede på Instagram, hvor Sota Sushi reklamerede for deres japanske bento boxes – og så måtte vi selvfølgelig prøve det because Japan

Det specielle ved det her sted er… selvfølgelig deres bento boxes! De kan vist kun fås til frokost og i weekenden – og er lidt i den dyre ende for frokost. Der er tre forskellige at vælge imellem og koster mellem 155 og 275 kroner – vi valgte den midterste til 195 kroner. Det var det bedste måltid, som jeg var fået i Danmark, længe. Hands down. Der var kælet for det hele og jeg kan egentlig kun anbefale ALLE at prøve deres bento boxes. Jeg glæder mig til at tage Andreas med because Japan.

Læs også: Min spiseguide til Aarhus – her er de 30+ bedste cafeer og restauranter

Memphis Roadhouse

Det her sted har jeg skrevet om utallige gange efterhånden, men Memphis Roadhouse har netop lanceret nyt menukort og så har de ændret på indretningen, så stedet er blevet endnu smukkere. Senest der var jeg forbi på min fødselsdag med min familie og det spillede som altid. Det er real american barbeque og det er også en real american dude som laver maden. Det er ikke fancy, som de selv skriver på deres hjemmeside. Det er bare godt!

Det specielle ved det her sted er, at de fleste dage i ugen, har en special. Det vil sige at du om onsdagen kan spise all you can eat wings og om lørdagen, så kan du f.eks. få gratis dessert til din frokost. Et helt unikt sted i Aarhus!

Læs også: En pakke- og huskeliste til Japan (de 8 ting du skal vide inden du tager afsted)

Frankies

Reklame | Ja. Det her sted skulle på listen. Skulle! Frankies har ikke været åben ret længe, men alligevel, så har jeg været forbi et par gange. Jeg er forresten pizza snob. Intet mindre. Der skal ikke mange ingredienser på min pizza og hvis den er hvid, ja, så er jeg i himlen. Der er ikke noget bedre end hvide pizzaer (altså uden pizzasauce) og hos Frankies i Mejlgade har de et godt udvalg af den slags pizzaer.

Det specielle ved det her sted… er deres pizzaer. Nu tænker du sikkert: “Okay… duh” men de er altså gode og med anderledes toppings. Steak og bearnaise? Det kan du få på din pizza. Trøffelpaste? Yes please. You want meatballs on the pizza? They’ve got ’em. Udover maden så har de smukke, lyserøde pizzabakker. Jeps… Der skal ikke så meget til sommetider.

Læs også:

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til STONEMUSE som er mit lille hjørne af internettet. Jeg er vild med Japan men er ikke japansk, I’m working smarter not harder, og nårh ja, så er jeg vild med engelske gloser. Her kan du læse meget mere om mig og klik endelig rundt everywhere.