15 gode og billige restauranter i Hamborg *asian food bby*

Hvor finder man gode og billige restauranter i Hamborg? Hvor skal man spise i Hamborg? Vi har været i Hamborg mange gange efterhånden og selvom det er ikke er Berlin, så kan byen også noget! Det var helt spontan tur da vores yndlingshotel i Hamborg (ja, sådan et har vi) havde et ledigt værelse den dag, som vi gerne ville afsted og så tænkte vi: “hul i det”, bookede det og tog afsted.

15 gode og billige restauranter i Hamborg

Hvad vi så skulle i Hamborg? Vi skulle hygge. Vi skulle til koncert. Og så ville jeg gerne shoppe lidt i nogle af mine yndlingsbutikker og drikke masser af kaffe. Ellers ville vi bare gerne spise god mad. Jeg havde fundet nogle ret spændende steder inden vi tog afsted – og så fik jeg en hulens masse gode tips på Instagram, imens vi var på vej derned. Såeh. Ja. Vi skulle alt det, som man gør, når man tager på storbyferie. Læs med!

Læs også: En rejseguide til Budapest – 10 steder man kan spise skøn (og billig) mad

15 gode og billige restauranter i Hamborg *asian food bby* 1

Fritten Freude

Jeg faldt over det her sted på Instagram og måtte selvfølgelig forbi dagen efter at vi have været til koncert. Fokus er på KARTOFLEN (tjek min bio he he) og så kan man vælge nogle af deres retter eller customize sin helt egen ret med forskellige toppings. Det var så lækkert – og så lagde jeg mærke til, at de havde en god og billig cocktail menu, så vi kunne nok godt finde på at kigge forbi igen en torsdag, fredag eller lørdag aften.

Adresse:
Große Bäckerstraße 8
20095 Hamburg, Tyskland

Læs også: Hvis du kan lide at sove (og gerne vil vækkes med duften af kaffe) så læs her:

15 gode og billige restauranter i Hamborg *asian food bby* 3

15 gode og billige restauranter i Hamborg *asian food bby* 5

15 gode og billige restauranter i Hamborg *asian food bby* 7

Nord Coast Coffee Roastery

Jeg spurgte på Instagram om der nogen, som havde nogle gode tips til Hamborg og det her sted blev anbefalet VILDT mange gange. Jeg tjekkede det derefter ud på Instagram. Det så lækkert ud, så da vi havde parkeret tæt på hotellet, så gik vi derhen. Heldigvis lå det lige ved siden af det hotel som vi boede på (et ret fantastisk hotel, btw, men mere om det senere på ugen) og vi kunne gå tilbage igen på få minutter. Maden er god og simpel – og kaffen er VILDT god.

Adresse:
Deichstraße 9
20459 Hamburg, Tyskland

Læs også: Hvor skal man shoppe i Tokyo, Japan?

Hvad skal man opleve i Hamborg

15 gode og billige restauranter i Hamborg *asian food bby* 10

Hvad skal man opleve i Hamborg

Hvad skal man opleve i Hamborg

Coa

Coa byder på et spændende menukort med dumplings, bao buns (dét skal I vælge) og meget mere. Det er måske ikke den bedste kulinariske oplevelse jeg nogensinde har fået, men vi var sultne, restauranten er decideret smuk og så lavede de nogle fantastiske cocktails til nærmest ingen penge. Coa er helt sikkert besøg værd, også senere på aftenen, hvis du blot er interesseret i cocktails.

Adresse:
Kurze Mühren 6
20095 Hamburg, Tyskland

Læs også: AirBnb i Los Angeles – sådan finder du den perfekte feriebolig

gode og billige restauranter i Hamborg

gode og billige restauranter i Hamborg

O-ren ishii

Ligesom med Coa, så bliver ikke jeg ikke altid blæst bagover af tyskernes take på asiatisk mad, men vil du gerne have et godt måltid til omkring 10 euro, så er det ofte på asiatiske restauranter det sker. Portionerne er store, det går hurtigt og er gode til vegetarisk mad, men forvent ikke at blive blæst bagover her.

Adresse:
Kleine Reichenstraße 18
20457 Hamburg, Tyskland

Læs også: 10 gode restauranter i Tokyo

gode og billige restauranter i Hamborg

gode og billige restauranter i Hamborg

gode og billige restauranter i Hamborg

Xeom

Det er helt forståeligt at der altid er proppet her. Det er nemlig virkelig godt og virkelig billigt – og så har stedet bare en god vibe. Det her er forresten også et sted, hvor man får fantastiske cocktails, men husk lige at tjekke menu-kortet ordentligt ud inden I bestiller. Når der står, at der er chili i en cocktail, så er der dæleme chili i en cocktail. Spicy in a good way! En af de gode og billige restauranter i Hamborg.

Adresse: 
Karolinenstraße 25
20357 Hamburg, Tyskland

Læs også: Seværdigheder i Tokyo (5 ting du SKAL opleve)

gode og billige restauranter i Hamborg

gode og billige restauranter i Hamborg

gode og billige restauranter i Hamborg

gode og billige restauranter i Hamborg

Zipang

Det her var hands down en af de bedste restaurant oplevelser vi har haft længe. Vi bookede en business lunch hos Zipang, som serverer japansk fusion, og vi blev nærmest blæst bagover lige fra vi kom ind i restauranten. Servicen var i top, maden var intet mindre end fantastisk og så fik vi en god, lokal øl til maden, som passede så godt til de fine retter.

Se lige billederne, altså? Zipang koster ikke det store, restauranten er at finde i Michelin guiden og så er det et af de steder, hvor vi bare SKAL tilbage. Snart. Sommetider snakker Andreas og jeg endda om at hoppe i bilen, tage ned og spise frokost på restauranten, og så bare køre hjem igen.

Adresse: 
Eppendorfer Weg 171
20253 Hamburg, Tyskland

Læs også: En pakke- og huskeliste til Japan

gode og billige restauranter i Hamborg

gode og billige restauranter i Hamborg

gode og billige restauranter i Hamborg

gode og billige restauranter i Hamborg

Matsumi

Det sejeste sted! Det flotteste sted! Vi blev i hvert fald hevet tilbage i tiden og til Japan. Det er ikke den bedste ramen vi nogensinde har fået, men stedet er alligevel et besøg værd pga. indretningen og den ‘ægte’ japanske stemning som er derinde.

De er i Michelin guiden. Det vidste vi ikke før vi kom og priserne er lidt højere derinde. Derfor vil jeg anbefale, at man besøger Matsumi til frokost, da priserne er gode der. Generelt, så er det en god ide at besøge Michelin restauranter til frokost, da min erfaring er, at man får meget mere for pengene. Vi gjorde det sidst vi var i Budapest og det var åh så godt!

Restaurant Matsumi
Colonnaden 96
20354 Hamburg

Andre gode og billige restauranter i Hamborg: 

På Instagram blev min indbakke fyldt med gode tips til byen, som jeg glæder mig til at tage i brug næste gang vi besøger Hamborg. Nogle af dem, som blev nævnt flest gange var Atelier F, Törnqvist, Bullerei, The Lesser Panda, Berta Emil Richard Schneider og Otto’s Burger. Derudover er der en god café i Uzwei.

Flere skrev også at Café Paris var et besøg værd. Efter at jeg havde tjekket dem ud på Instagram, så blev jeg dog lidt… undervældet. Jeg spurgte så igen, om det virkelig var så godt, og MANGE skrev, at det ikke var besøget værd, medmindre det bare var for at tage en kop kaffe. Således! Det var mit bud på en lille guide til gode og billige restauranter i Hamborg.

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Min simple opskrift på asiatisk kyllinge-suppe (som er SÅ god hvis du har ondt i...
Opskrift på nemme forårsruller *nr. 1 and asian approved*
10 uhyggelige podcasts (til de kolde og mørke vintermåneder)
Opskrift på nem og HURTIG pho suppe (kun 15 minutter)
Vores erfaring med Odder VVS (så har vi sgu været *husejere* i 1 måned)
Erfaring med BERRY ALLOC (vores fake sildebensgulv)
9 gode loppemarkeder i Aarhus (og omegn)
Asiatiske restauranter i Aarhus (7 steder som du SKAL kende)