God taskekarma og en opdatering af den bedste hverdagstaske

Som jeg skrev på instagram forleden, så har jeg haft vanvittig god taskekarma denne måned, efter ikke at have købt tasker siden jeg købte min Balenciaga taske, forrige år. Jeg har været så glad for mine tasker fra Núnoo ligeså længe jeg kan huske (også dengang de hed noget helt andet) og da de teasede om denne røde skønhed på deres Instragram, så var jeg hurtig til at slå til. Jeg skulle også have en Alimakka i den flottese røde farve!

I kender sikkert allerede taskerne fra Núnoo, men lad mig alligevel komme med en lille introduktion. De seje søstre fra Núnoo har specialiseret sig i at lave seje hverdagstasker som har en masse forskellige rum, hvor der er plads til alt det som man (jeg) altid render rundt med i hverdagen. Der er ofte plads til en computer (tjek deres ‘Mille’ tasker ud hvis I mangler den perfekte computertaske), diverse strømstik, powerbank, kamera og objektiv, ekstra sko, mobil, pung, sminke og alt det løse.

Læs også: Sådan vælger du den helt rigtige vinterjakke

Der er plads til det hele og jeg er vild med min røde tilføjelse!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.