God morgenmad og brunch i Aarhus – 3 steder du skal kende

Weekend tid er lig med brunch tid og i dag, så har jeg samlet nogle af mine nye og gamle favoritter i Aarhus, som jeg har besøgt den seneste måned. Hvis det ikke er brunch, som du er på jagt efter, så har jeg forresten også lavet en spiseguide til Aarhus, hvor jeg har samlet hele 30 gode spisesteder i Aarhus.

Okay, nu tilbage til brunch. Jeg har nogle få kriterier når det kommer til brunch – og det er at man skal få value for money, service skal være god og så må det er også gerne være pleasing on the eyes. Læs med!

Læs også: 5 gode restauranter i Aarhus (som SKAL besøges)

Greenilicious

Det her sted finder man i Magasin og er umiddelbart ikke et sted man ved er der, hvis man ikke går ind ‘i den rigtige ende’. Sørg for at finde Greenilicious! Det her er den tungeste brunch på listen og man ruller nærmest ud af restauranten, når man går ud herfra, men det er kun en god ting i min optik. Deres smukke brunch koster 148 kr. og man skal købe kaffe ved siden af.

Adresse: 
Magasin, Immervad 2-8
8000 Aarhus

Læs også: Italiensk og socialt – en anmeldelse af Basso i Aarhus

Mefisto

Den dyreste brunch på listen (se prisen på billedet af skiltet) men det er også det eneste sted, som man kan få pomfritter – og det tæller jo også – ikke? Den lækre brunch på Mefisto, hvor man får serveret en masse retter i de fineste, røde krukker, er efterhånden en Aarhus klassiker og det er helt forståeligt. Skønt sted!

Adresse: 
Volden 28,
8000 Aarhus C

Læs også: 3 gode vietnamesiske restauranter i Aarhus

Bernth og Co.

Det er ikke så længe siden, at Bernth og Co. introducerede deres nye morgenmadskoncept, hvor deres ‘almindelige’ hverdagsmorgenmad bliver endnu større om lørdagen. Hos Bernth kan man vælge 3 (75 kr.), 5 (115 kr.) eller 7 (150 kr.) små retter, som man selv vælger. Jeg synes, at priserne er helt, helt i orden for den gode kvalitet, som man får. Kaffe skal tilkøbes.

Adresse: 
Borggade 12,
8000 Aarhus C

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.