Hvis du mangler en ny og spOooO ky podcast (så skal du bare læse med lige her)

Gode fiktions podcasts

Jeg er altid på jagt efter gode podcasts. Det tror jeg godt at du efterhånden ved. Faktisk lytter jeg ikke ret meget til musik (jeg synes sgu altid at jeg ender med at lytte til det samme) men podcasts og lydbøger… Shit. Det bliver der lyttet meget til! Inden jeg fortæller om min seneste favorit, så vil jeg anbefale dig at tjekke de her indlæg ud, hvor der også er et par podcast perler, som du kan kaste dig over: De 11 bedste og mest binge worthy podcasts som du skal have lyttet til i 2020 og De 5 bedste podcasts som jeg har hørt i 2020.

The Black Tapes

Jeps. The Black Tapes er navnet. Det er ikke en ny podcast og jeg ved ikke om det er en, som alle bare kender. Men. Jeg faldt over den for et par dage siden og jeg er virkelig kommer igennem mange afsnit allerede. Ligesom med med Ghost in the Burbs, som jeg skrev om her: “De 5 bedste podcasts som jeg har hørt i 2020 (uhyggelige, varme og svære at slukke for)” så er det her også én lang fiktionshistorie.

Læs også: De 11 bedste og mest binge worthy podcasts som du skal have lyttet til i 2020

I podcasten, så følger vi en journalist, som støder på nogle sorte VHS bånd. På hvert bånd er der er uløst gåde fra den paranormale verden. Nu er jeg ikke så langt, så skal jeg ikke kunne sige hvor meget der bliver afviget for det her, men hun går i dybden med det, som er i VHS kasserne – og forsøger at finde ud af, om det er rigtige oplevelser eller ej. Således. Nu vil jeg ikke skrive så meget mere og egentlig bare anbefale dig at hente podcasten i din yndlingsapp. Husk at starte fra første afsnit!

Ses på insta

Der er tre sæsoner indtil videre så der er en masse godt at lytte til. Husk endelig at tagge mig på Instagram, hvis du får lyttet til nogle af mine podcast anbefalinger eller opskrifter. Det betyder vildt meget og jeg elsker at se det.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Welcome to my humble abode and little part of the internet where I write about making a career in blogging, great food and travels.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.