Giv din smoothie bowl endnu mere ‘fylde’ med denne ene ingrediens

Godmorgen, derude! Er I friske? Jeg er ikke helt på toppen i dag, det vil jeg gerne indrømme. Det der med at bruge være ude hver aften siden torsdag i forbindelse med SPOT festival, er lidt hårdt for mig, men det har godt nok været sjovt! Desværre betyder det også, at jeg er lidt mere træt men normalt, men heldigvis så skal alt arbejde foregå foran computeren i dag, så det betyder vamset tøj og mascara er (selvfølgelig) et no-go.

 

Nå nu til det, som indlægget her skulle handle om – nemlig smoothies og smoothiebowls – som I helt sikkert ved at jeg elsker, hvis I følger mig… nogen steder. Der bliver nemlig spist rigtigt mange bowls herhjemme, da de er nemme at gå til og så har lyder jeg jo af en eller anden form for pyntesyge. Desværre så synes jeg ikke altid, at de mætter hele formiddagen, hvis ikke en eller anden form for ‘fedt’ i dem og derfor har jeg kastet min kærlighed over Lecithin Granulat fra Biosym!

 

Læs også: Ovenbagte grøntsager med et asiatisk twist

Hvad er det så, tænker I måske? Jamen det er såmænd bare små granulater, som er udvundet af GMO-fri solsikkeolie. Granulatet er smagsneutralt, lugtfrit og minder i udseende om små korn af ris – og jeg bruger det i mine smoothies hver eneste gang, at jeg laver sådan en, fordi de giver en god konsistens og gør mine smoothies mere ‘fyldige’ i det.

 

Der er ret mange fordele ved at spise Lecithin Granulat, men dem vil jeg ikke komme ind på i indlægget her, men  i stedet, vil jeg anbefale jer at læse produktbeskrivelsen, som jeg linker til. Selv, der stødte jeg på produktet, imens jeg spiste vegansk, fordi at der er mange veganere, der bruger den i smoothies eller i is, for at give den der lidt federe smag, som giver umani og det gør den altså virkelig godt. Prøv det!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.