Denne restaurant ryger direkte ind på spise-guiden (men først…)

… et helt indlæg dedikeret til stedet, fordi Andreas og jeg havde en fantastisk frokost på Klokken i forrige weekend. Hvis I ikke kender restaurant Klokken, så er det en nyere restaurant i Aarhus, som ligger i de gamle La Belle lokaler i Mindegade – så ja, det er en gammel stripcluuuub, som er er blevet lavet om til en restaurant – og vi vidste ikke helt hvad vi gik ind til, da vi lavede bestillingen.

Da vi trådte ind ad dørene, så det var som at gå ind i en tidslomme. Indretningen er oldschool med gammeldags bar-borde, store læderstole, røget glas og brune og røde nuancer over det hele. Vi sad ved et vindue hvor der var sat film op, så man ikke kunne se ud, så det var helt ligesom at være i en tidslomme.

Læs også: … og det er jo lige netop dét som blogmediet kan (et lidt rodet indlæg)

Jeg havde lidt svært ved at beslutte mig, men jeg endte med at bestille en wienerschnitzel og Andreas endte på dagens ret, som var millionbøf. Jeg har ikke spist sådan en i 10 år eller sådan noget. Den smagte dog fantastisk og blev serveret med all the fixings og smør.

Alle der kender mig ved, at jeg elsker smør – og at jeg ikke køber det derhjemme, fordi det altid tager overhånd, så jeg blev glad da jeg fik serveret en lille skål med smørsovs! Mums! Andreas var vild med millionbøffen og spiste den hurtigt op – og konstaterede ligeså hurtigt, at der var plads til en pandekage, så det blev også bestilt. Naturligvis med en filterkaffe uden varm mælk.

Læs også: Lidt om mit nye yndlings-galleri i Aarhus og lidt nyt til billedvæggen

Stedet hedder Restaurant Klokken fordi man kunne bruge en klokke og bestille mere snaps… Der er vist 12 forskellige slags. En til hver time. Vi brugte den dog ikke (jeg nøjedes med at smage på det lille glas, som vi blev anbefalet at prøve og phew, der er jeg sgu ikke endnu) men den blev flittigt brugt ved de andre borde.

Andreas og jeg var inviteret på besøg – og vi glæder os til at komme tilbage og smage deres smørrebrød, da de så store og intet mindre end fantastiske ud! Husk at tjekke min spiseguide til Aarhus ud, hvis I mangler endnu mere inspiration til labre spisesteder i Aarhus.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.