Gamle højtalere og nye plakater

Godmorgen og hermed en omgang billedspam fra vores lille lejlighed, som er blevet godt og bevaldigt pyntet på vægge og hylder, både i køkken og stue. Og det er både med plakater og højtalere.

De her højtalere har jeg kigget på hele min liv nærmest. Min far købte nemlig de basser fra Bang & Olufsen i 1996 og efter jeg blev ældre og klar til at flyttehjemmefra, så har jeg altid tænkt (og højt sagt et par gange) at de altså skulle blive mine. Det er de så nu og de pynter simpelthen så godt på vores vægge, som helt klart har manglet noget. De er virkeligt flotte og jeg er egentligt ikke synderligt interesseret i lyden, men den er altså også god. Hvad synes I om dem?

Plakater fra DesenioPlakater fra Desenio 4 Plakater fra Desenio 8Plakater fra Desenio 3

De gode mennesker hos Desenio har også været så søde at hjælpe med nogle flotte rammer og nogle endnu flottere plakater som vores vægge virkeligt har manglet.

Det var simpelthen er perfekt tidspunkt at de hev fat i mig angående deres mange fine plakater, for kender I ikke det der med, at man bliver træt at alt i ens lejlighed når der kommer noget nyt ind? Sådan havde jeg det lidt efter højtalerne kom op, så de plakater kunne ikke komme på et bedre tidspunkt.

Plakater fra Desenio 2Plakater fra Desenio 1
Plakater fra Desenio 7
Plakater fra Desenio 6

Min favorit plakat er den i køkkenet, som I måske kunne gætte.. Fordi… Kaffe. Masser af kaffe. Min grimme kaktus er også taget frem fra gemmerne og passer egentligt rigtigt godt til min nye simple typografi plakat, synes I ikke? Det simple med det halvgrimme. Jeg er vild med det.

Kaktus here
See all posters here
Lamp here

Udgivet i samarbejde med Desenio

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

8 Comments
    1. Tak! Der var kun 3 i butikken og har ikke spottet den siden, så jeg er ganske enig med dig :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.