Fyld til bao buns (en guide simpelthen)

Fyld til bao buns

Hermed en guide, om man vil, til fyld til bao buns. Hvis du ikke kender bao buns, så er det de der lækre, bløde og dampede ‘buns’ som du måske er stødt på, hvis du har spist på en asiatisk restaurant. Så lækre og vildt nemme at tilberede – hvis du altså køber dem på frost, som jeg gør. Jeg køber dem i mit lokale og asiatiske supermarked, men du kan også selv klikke dem hjem her (jeg kender dog ikke det her mærke, så følg fremgangsmåde på pakken) og så skal du også have fat i en streamer.

Fyld til bao buns

Du kan sikkert komme udenom at købe en steamer ved at bruge nogle gryder, som du allerede har derhjemme, men jeg synes alligevel, at du skal undersøge om sådan en ikke skal være en del af dine køkken basics. De er nemlig billige og nemme at bruge – og så ser det bare lidt sejere ude at hive sådan en frem, i stedet for en kedelig gryde. Anywho. Det her er en form for opsamlingsindlæg med en masse eksisterende opskrifter, som du kan bruge til dine kommende buns. Det meste kan kommes i, så du skal bare prøve dig frem!

Læs også: 20 ting du skal komme i kurven når du besøger et asiatisk supermarked

Kødboller med østerssauce

Lav en stor portion af denne opskrift og spis ‘as is’ den ene aften – og brug så resterne i dine bao buns dagen efter. Blot en ide! Hvis du ikke kender østerssauce i forvejen, så er det altså på tide, at du lærer det at kende NU.

Læs også: Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter)

Dressing med sambal oelek

Ja. Verdens nemmeste dressing. Se den lige. Den er bare så nem og sambal kan holde sig længe i køleskabet, så du kan hurtigt bikse dressingen sammen, hvilket jeg er sikker på at du også kommer til. Også god til fritter. Også bare en lille ide! Lol.

Læs også: 5 gode genbrugsbutikker i Aarhus (en miniguide)

Den bedste chili olie

Bare et must have i køleskabet, egentlig.

Læs også: 5 gode genbrugsbutikker tæt på grænsen

Panko nuggets

Hvis du ikke har lyst til kødboller i dine bao buns, så kan de her nemme panko nuggets, måske være et bud? Det giver, selvfølgelig, en mere sprød bao bun oplevelse, så husk at lave enten soja mayo’en, også. Eller sambal oelek dressingen ovenfor!

Læs også: De 20 bedste serier på Netflix

Dressing med sambal oelek

Fyld til bao buns

Således! Det var min lille guide til fyld til bao buns. Udover de her lækre sager, så skal du have noget syrligt i, såsom syltede gulerødder eller agurker, gerne noget crunchy i form af nødder eller de her nuggets, en masse krydderurter og gerne lidt avocado. Men altså, de kan laves på mange måder, så kun fantasien sætter grænser. I love them og har altid en pose i fryseren!

Feel free to share

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Søvn rutine for baby på 7 måneder
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter)
3 ideer til en (nem, pæn og lækker) julefrokost menu
Sådan foregik vores rådhusbryllup *she’s married*
Opskrift på peanutsauce (som kan spises til ALT)
De 7 bedste true crime podcasts (der er så meget mere end SERIAL)
Min simple opskrift på asiatisk kyllinge-suppe (som er SÅ god hvis du har ondt i...
Sådan skal du samarbejde med en influencer (del 1)