Friske blomster og fornyet energi – lidt om byens sejeste blomsterkoncept

Kender I Flower Tales? Måske I følger dem på instagram, hvor man hver eneste dag, får sin daglige dosis af smukke blomster? Hvis I ikke kender Flower Tales, så er det med at læse med nu! De har nemlig verdens sejeste blomsterkoncept, hvor de hver dag deler ‘dagens blomst’ på instagram og så kan man klikke den hjem – for kun 202 kr. – inklusiv kort og levering!

 

I forrige uge, lå der den fineste buket (jeg ved at I allerede har set den, for jeg har ikke kunnet lade være med at dele en hulens masse billeder på min insta og story) udenfor min dør og jeg fik det største smil på læben. Hvorfor er det lige, at blomster gør en så glad?

 

Læs også: Et link til sommerens allersejeste læder sandaler fra Pieces (yes please)

Konceptet dagens blomst’ på instagram og det at man kan klikke den hjem for kun 202 kr. er ligetil og jeg er sikker på, at konceptet bliver endnu større. Som Flower Tales skriver på deres hjemmeside, så har de også ‘vokseværk’ men lige nu, så leverer de kun ‘dagens blomst’ både Storkøbenhavn og Aarhus! Er I interesseret i læse hvilke postnumre de præcist dækker, så synes jeg, at I skal læse leveringsbetingelserne på deres hjemmeside. Leveringen sker mandag til fredag imellem 12-18 og er man ikke hjemme, så stiller de buketten udenfor døren, hvis det er muligt.

 

Man kan selvfølgelig også forudbestille sin blomst, hvis man har en special dag i tankerne. Mors dag er jo lige om hjørnet, så nu har man mulighed for at være lidt godt forberedt, hvilket jeg sjældent (aldrig) selv er. Det var, og er stadig, en af de smukkeste buketter jeg nogensinde har modtaget, så jeg var selvfølgelig nødt til at tage en masse billeder af den og dele konceptet med jer herinde!

 

Læs også: En rejseguide til Hamborg – 3 gode asiatiske spisesteder

Blomsterne er virkeligt smukke og i dag, har jeg virkelig brug for den positive energi, som blomster giver én. Jeg vågnede nemlig op til en fantastisk nyhed, som desværre blev efterfulgt af en ret dårlig nyhed, så formiddagen i dag, står på irriterende lappeløsninger. Det er virkeligt kedeligt, men det er desværre det som sker sommetider.

 

Heldigvis står de smukke blomster stadig på bordet og ser flotte ud, kaffen er varm og lige om lidt, så har jeg tænkt mig at lave en kæmpe portion frokost. Jeg har ikke brugt mit køkken i hvad der føles som for evigt, så jeg glæder mig til at lave lidt lækkert til mig selv.

 

I dag, bliver vist en god dag alligevel.

 

Udgivet i samarbejde med Flower Tales. 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.