Spis tapas og drik masser af sangria på Central Food Market – STONEMUSE

Spis tapas og drik masser af sangria på Central Food Market

I går, var Andreas og jeg inviteret på besøg hos Central Food Market for at spise skøn mad og nyde stemningen på Skt. Knuds Torv. I forbindelse med ‘World Tapas Day‘ var torvet nemlig blevet forvandlet til en spansk oase! Den store paellapande var fundet frem, der var skinkesmagning (uhm, hvem vidste at der var så stor forskel på tørret skinke?), masser af sangria, musik og så kunne man selvfølgelig også få min YNDLINGSPLATTE fra CanBlau, som jeg selvfølgelig også skulle have i går.

 

Det var SÅ skønt og I kan stadig nå at være med. Det fine arrangement, er også at finde nede på Skt. Knuds Torv i dag (jeg overvejer endnu et besøg) og det slutter først i aften klokken 21. Det var blot et lille fredags tip fra mig af, men jeg kunne simpelthen ikke forestille mig en bedre måde at starte weekenden på!

 

Læs også: Det var på tide – nu er der kommet billigere priser hos Aarhus Street Food

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED.

Hi, I’m Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you’ll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.