Bliv klar til jul med verdens lækreste (karamel) julekalender

Julen startede tidligt hjemme hos os og den seneste måned, har jeg (vi) gået og spist karameller hver. eneste. dag. Vi har nemlig allerede valgt vores julekalendre for i år og i den forbindelse, så røg der også en hulens masse karameller ned i indkøbskurven. Hold nu op, hvor spiste vi især mange karameller, imens Andreas og jeg så den nyeste sæson af Stranger Things, men holy moly, de her basser fra Karamel Kompagniet er altså bare vanedannende!

Har I mon smagt dem? Hvis ikke, så synes jeg, at I skal til at få fingrene i dem. Favoritterne er karamel, salt og chokolade, ja, jeg siger det bare, så nu ved I det… hvis nu det skulle friste. Sådan her har mit skrivebord forresten set ud på det seneste. En masse emballage fra karamellerne og tomme pakker. Bunden af min taske ser vist også sådan her ud. Åh.

Læs også: De 29 bedste serier på netflix – den største guide til netflix (efterår 2017)

Anywho, i dag starter julen hos STONEMUSE, for det skal handle om en julekalender. Verdens lækreste julekalender med karamel, no less! Karamel Kompagniet, som vores nye julekalendere er fra, er blandt de ganske få i hele Europa, der fremstiller ægte, bløde karameller – og hver eneste karamel er personligt lavet af deres karamelmester (tænk at have den titel) og skabt i en karamelkoger. Karamelkogeren er old og er dets kobber er blevet banket ud med en hammer for mange, mange, mange år siden. Sejt!

Karamel Kompagniet har skabt en smuk (!) og lækker julekalender med 24 låger. Jeg har givet Andreas en julekalender, så vi kan følges ad hele måneden og nyde to karameller til kaffen hver, hver dag. Der er nemlig to små, lækre karameller i hver låge og det er den perfekte mængde til en kop kaffe – og perfekt mængde til at skabe lidt julestemning hver dag i december.

Læs også: 5 ting ved instagram, som jeg ikke fatter (men jeg elsker alligevel)

Selve julekalenderen er stilren med de hvide farver og teksten i fint guld. Hvis I ikke har fundet den perfekte julekalender endnu, så kan jeg helt sikkert anbefale denne, som kan findes på Karamelkompagniet’s hjemmeside – og med koden ‘Stonemuse20’ så sparer I 20% på julekalenderen. Blot et tip!

Hav en skøn weekend.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.