Et par uundgåelige forandringer og verdens pæneste mandagssæt – STONEMUSE

Et par uundgåelige forandringer og verdens pæneste mandagssæt

Har I haft en dejlig weekend? Jeg har haft en ganske fantastisk en af slagsen (beklager, hvis jeg spammede jer på min insta story i løbet af weekenden) fordi, at jeg bare lukkede ned for alt hvad der hed blog og mails, så det har været intet mindre end fantastisk! Det var tiltrængt og så gik jeg sådan set også lidt ud fra, at de fleste var ude og nyde det skønne vejr, så der var ingen grund til at bekymre sig om det. Det er vildt, at man kan glemme hvor dejlig Danmark kan være når det er koldt og kedeligt udenfor, er det ikke?

 

Efter verdens hyggeligste weekend, fik jeg desværre verdens dårligste ide, da jeg lagde mig ned for at sove i går. Jeg har nemlig været en smule ideforladt her på seneste – og desværre vidste jeg også – at det eneste der hjalp på det, var at købe et nyt blogdesign og give min lille hjemmeside en overhaling. Det er hermed sket, men det har jo taget hele formiddagen, så ugh, alle de mails mangler stadig at blive besvaret. Bagude med alt andet også. Skønt.

Læs også: Byens pæneste brunch, glimmerbukser og lørdagskylling

Links: Stella Nova bukser, Stella Nova blazer, Isabel Marant sko

Som jeg skrev forrige gang jeg rev alt op og ændrede bloggens design, så vil jeg gerne have mere fokus på fotografering og billeder, og det fik jeg da også med mit gamle design, men nu er der bare endnu mere fokus. Der er ingen forstyrrende sidebar og det føles bare dejligt luftigt herinde. Skønt! Nå, men, nok om bloggens lille forandring. Jeg er sikker på, at jeg er den eneste, som går så meget op i det, og når I tænker tilbage, så kan I sikkert heller ikke huske hvordan der så ud herinde for bare et par dage siden. Am I right?

 

Sættet her fandt jeg i Magasin forleden, and I kid you not, det skreg bare på mig, så jeg måtte selvfølgelig have det med hjem. Det er fint i det, har en god pasform, men så er bukserne også tilpas mærkelige, så sættet ikke er helt kedeligt. Blazeren kan bruges for sig og det samme kan bukserne. Det var en semi-dyr investering, men jeg vil alligevel mene, at det var noget af et scoop.

 

Udgivet i samarbejde med Magasin.
Indeholder affiliate.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED.

Hi, I’m Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you’ll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
  1. Måske du har brugt hele formiddagen for forandringen – men det er blevet virkelig VIRKELIG godt! :)

    1. Tusind TUSIND tak! Jeg er også blevet superglad for resultatet! Det er nærmest ligesom at blive klippet ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.