Forandringer og nyheder – velkommen til STONEMUSE 2.0

Velkommen til eller velkommen tilbage! Bloggen har set sådan her ud i et par uger, men jeg tænkte, at det var på tide med en ordentlig introduktion til det hele. Der er nemlig sket lidt herinde – udseendet og strukturen er blevet ændret – og så har jeg ændret min måde at blogge på. I hele bloggens levetid har jeg skelnet mellem at være personlig og privat på min blog – og det har været en pokkers svær balancegang. De indlæg, som helt sikkert giver flest besøg er de private indlæg, hvor jeg åbner op om noget der foregår i mit liv eller lægger op til en debat – men det er også de indlæg, som er mest drænende at skrive – det er nemlig ikke bare noget, som man lige kan åbne op for.

Skal man være personlig eller privat?
Derfor tog jeg et valg, da jeg kom hjem fra Los Angeles (der er stadig et par guides til byen på vej forresten, men indtil videre kan I læse: en spise- og rejseguide til den fedeste bydel i Los Angeles, Echo Parkvores smukke hus i Echo park – en anderledes måde at bo på i Los Angeles og vores ‘boathouse’ i Los Angeles – et sted man KUN kan finde gennem AirBnb) og droppede at prøve at skrive alt for private indlæg. Det har egentligt været lidt underligt for mig, da det ligesom var en del af hele gamet, men det har simpelthen været så befriende at ‘mit liv’ ud af det hele. Mine indlæg er selvfølgelig stadig personlige og det er mig som skriver, men jeg har skåret ned for det private.

Læs også: Okay, 5 ting bloggere gør (som er ret irriterende)

Skal jeg være helt ærlig, så læser jeg ikke blogs, som er for private eller hverdags-agtige længere. Det fix får jeg på instagram eller stories – og de blogs, som jeg læser nu er blogs og onlinemagasiner, hvor man kan ‘lære’ noget eller kan blive inspireret på en eller anden front. Giver det mening?

Ny strukur
Med min ‘nye stuktur’ så blogger jeg ikke hver dag, så I behøver ikke klikke herind hver morgen for at følge med. Det må I selvfølgelig gerne, men jeg tror, at den nemmeste måde at følge med er via Facebook, men det er jo smag og behag. De seneste par uger, har jeg skåret ned, så jeg kun blogger 3-4 om ugen og det synes jeg er hverken er for meget eller for lidt. De mest populære indlæg, findes hele tiden på forsiden eller menubaren, så det er nemt at finde min enorme guide til Netflix eller mini-guide til HBO, min KÆMPE spiseguide til Aarhus eller alle mine opskrifter.

Læs også: Sådan når du mere hver dag – mine 5 bedste tips til produktivitet og motivation

Mere tid
Efter mit ‘skift’ så har jeg haft tid til at fokusere på nye ting. Jeg håber, at I kan mærke at der er blevet lagt endnu mere energi og arbejde i hvert enkelt indlæg herinde – jeg bruger i hvert fald meget mere tid på hvert indlæg hver dag – og mine besøgstal er også steget helt vildt meget over sommeren, så forhåbentligt har jeg fat i den lange ende! Jeg bruger ekstra meget tid på at tage billeder, jeg fokuserer om instagram og min story, jeg bruger endnu mere tid på at stable de helt rigtige samarbejder på benene og så sørger jeg for at tage fat i en hulens masse seje mennesker, som jeg kan sparre med. Jeg har haft 1000 kaffe og vin-dates de her uger og det lader altså en godt op på inspirations kontoen!

Danica og jeg er også snart tilbage med nye afsnit af Coffee & Kale og jeg har på fornemmelsen, at det bliver endnu bedre end sæson et. Vi har ændret på konceptet og nu føles det bare endnu bedre i maven, så hæng endeligt på.

Læs også: Tapas og sushi, siger du? Vi har været forbi ‘TAPASHI’ ved Klostertorv

Nye projekter og et par nyheder
Et andet projekt, som jeg har leget med imens jeg har haft mere tid er min madblog, Stonemuseeats, som jeg lancerede for et par måneder siden, men som ikke fik nok kærlighed. Jeg skulle lige finde den rigtige struktur, men det har jeg fundet nu, så hvis I kun er interesseret i mine (asiatiske) opskrifter, så skal I blot følge med derinde. I forbindelse med det, så har jeg forresten også lavet en instagram (@stonemuseeats) som er dedikeret til mit #stonemuseeats hashtag, som jeg har brugt i flere år efterhånden. Bor du i Aarhus og gerne vil se, hvad der sker på mad-scenen, så husk at følge med der!

Til sidst, så vil jeg være den irriterende blogger og tease om et nyt projekt, som jeg arbejder på og hvor jeg håber, at jeg kan tage jer med på rejsen, hvis det bliver en realitet. Okay, et projekt er det sådan set ikke, men det er derimod en virksomhed, som jeg længe har tænkt på at starte. Jeg har jo mange kompetencer indenfor SoMe efter 5 års bloggen og dagligt brug af de fleste kanaler – men meget mere om det – hvis (når) det bliver en realitet.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
  1. Glæder mig til at følge med på din “nye” blog og blive inspireret og forhåbentlige klogere på forskellige emner :)

  2. Nu har jeg fuldt med længe, men kan virkelig godt lide det her format. Jeg er en af de læsere, der som dig selv fortrækker mindre personligt indhold, så det kan jeg sagtens følge dig i.

    Jeg er lige flyttet til Århus, så jeg skal helt sikkert tjekke din guide til madsteder ud i byen!

  3. Jeg har fulgt med i meget lang tid og finder din blog vældig inspirerende. Bor selv i Århus og nyder især de indlæg. Jeg har aldrig tænkt dig som en privat blogger; synes altid der er en god tone, ikke noget ynk eller udstillelse af privatliv og forhold… Glæder mig til fortsat at følge med

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.