3 gode vietnamesiske restauranter i Aarhus

Advarsel! Lad være med at læse videre, hvis du er sulten eller har en lille asian craving. Det her bliver nemlig et langt indlæg om smuk og lækker vietnamesisk mad i Aarhus, som jeg elsker at fotografere og elsker at spise! Det gode ved at være ambassadør for Just Eat er (udover at jeg har mulighed for at spise mig igennem byen), at jeg kan tage nogle ‘mad’ chancer, som jeg normalt ikke ville tage og i går, der bestilte Andreas og jeg aftensmad fra Com Viet som ligger i Nørregade.

I forbindelse med vores lækre aftensmad derfra (det var nemlig ret godt, kan jeg vist godt afsløre) så tænkte jeg, at jeg lige ville dele nogle de andre gode vietnamesiske restauranter i Aarhus. Det er nemlig SÅ skønt, at der er kommet så mange muligheder i byen, og for bare få år siden, så kunne man kun svinge forbi Kowloon, hvis man skal have sit asiatiske fix. Læs med!

Læs også: Ægte asian vibes i køkkenet – opskrift på vietnamesisk pho suppe

Anmeldelse af restaurant INDO

Hos INDO får man ikke kun vietnamesisk mad, men det er en kombination af hele det asiatiske køkken, og jeg tænkte at jeg lige ville dele et par ord fra min forrige anmeldelse af INDO, da det er ved at være lige siden at jeg har været på besøg. Jeg skal så meget afsted igen: “Vi blev anbefalet at tage 2-3 hver og vi endte med at dele 5 små retter, hvilket var nok. Man kan selvfølgelig også bestille én stor hovedret, men det virkede bare lidt sjovere at prøve lidt mere fra menuen – vi fik bla.a. pomfritter af cassava-rod, bao buns med svin og hoisin, en lun oksekødssalat og økologiske nuggets, som var paneret i rejechips. 

You heard me, rejechips. Vi kom af med 160 kr. hver for alt på billederne, samt to sodavand, så det er en frokost i den dyrere ende, men den var bestemt alle pengene værd og jeg er sikker på, at jeg skal derhen igen inden længe. Mums, det var altså bare SÅ godt og ikke siden Pho C&P har et sted imponeret mig så meget.

Læs også: Et frokost tip – hvis du vil forkæle dig selv lidt, så skal du bestille sushi herfra

Anmeldelse af restaurant Com Viet

Jeg havde faktisk hørt nogle gode ting om stedet, men fordi det ligger så langt væk fra hvor vi bor, så havde vi aldrig taget os sammen og gået forbi, men nu hvor de var på Just Eat, så tænkte vi bare hul i det og bestilte derfra. Vi endte med at vælge 3 forskellige retter, som vi kunne dele og endte med at vælge nogle friske sommerruller med vietnamesisk marineret ribbensteg og salat, en mangosalat med oksekød og grillet and med lyn-stegte grøntsager og ris. Der hørte 3 forskellige slags sauce og dyppelse med – og vi kom kun af med 199 kr. – hvilket man må sige er god value for money!

Læs også: Nemt, lækkert og sundt tilbehør – ovnbagte grøntsager med et ‘asian twist’

Anmeldelse af restaurant Pho C&P

Mit yndlingsted, hvis det skal gå hurtigt! Andreas og jeg var forbi Pho C&P så, SÅ mange gange dengang de åbnede, men fordi stedet er blevet så populært, så er vi blevet væk, da det ofte kan være svært at få et bord. Jeg er dog stadig vild med stedet og vi prøver at snige os forbi udenfor de travle tider – atmosfæren derinde er nemlig så uhøjtidelig og maden er god og billig – jeg elsker, som I måske ved, friske forårsruller og Pho C&P har altså de bedste i byen! Rullerne knaser pga. sværene fra ribbenstegen, der er en masse grøntsager i, ris-nudler kan de også få plads til og så er der også en masse krydderurter i. Skal I vælge én ting på kortet, så synes jeg helt sikkert at de skal gå efter dem! Det er forresten også her man får byens bedste pho suppe, hvis man ikke lige gider at lave sin egen.

Læs også: Jeg ELSKER Japan – opskrift på simpel tempura (og dyppelse dertil)

Udgivet i samarbejde med Just Eat.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.