Vigtigheden af god søvn (og lidt om performance)

I weekenden følte Andreas og jeg os ekstra voksne, da vi (efter at have spist fantastisk morgenmad på Bernth og Co) besøgte SengeSpecialisten i Hasle for at snakke om, og prøve, en masse forskellige senge fra Dunlopillo. Vi ankom til den store butik og blev budt indenfor af den flinke herre fra SengeSpecialisten, som vidste ALT om senge og om hvordan man får den ideelle søvn. Vi snakkede længe om søvn, og det var faktisk ret interessant, at få noget god information om noget, som man gør hver eneste aften – og noget som man bruger en 1/3 af hele sit liv på, ikke mindst.

SengeSpecialisten er specialister i madrasser og søvn (som de har beskæftiget sig med siden 1999) og det kan man vitterligt mærke, når man træder ind i butikken. Vi prøvede alle Dunlopillo sengene og da vi lå i vores yndlingsseng som passede til både Andreas og jeg, så snakkede vi om, at det da måtte være svært at stå op om morgenen fordi man lå så godt – men til det, der kunne ‘sengespecialisten’ (hø hø) fortælle, at det var nemmere at komme op, fordi at den søvn man havde fået rent faktisk er god.

Læs også: En halvtvungen ferie, blomster og god energi på ‘kontoret’

Reklamelinks: Nederdel fra Ganni (udsolgt, men lignende), Zara jakke, Resume t-shirt

Reklame | Det giver jo god mening og jeg glæder mig til at prøve det selv, når vi modtager vores nye seng fra Dunlopillo. Min egen nattesøvn er nemlig supervigtig for mig – både i hverdagen, men især også på de dage – hvor jeg skal ‘performe’ mere end normalt. Da jeg skulle på fotoskydning hele dagen i fredags, så var det allervigtigste for mig, at jeg kom tidligt i seng dagen før. Faktisk sov jeg meget tidligere end jeg normalt ville gøre, men jeg vidste bare, at jeg havde brug for den ekstra søvn for at kunne være den bedste version af mig selv!

Åh, jeg glæder mig til at modtage sengen og blive ‘rigtig’ voksen. Det er som om, at det med at investere i en rigtig seng, bare er så voksent, men hold op hvor jeg glæder mig til endnu bedre søvn – og en endnu bedre mig. Nu skal vi bare have solgt vores lejlighed, og købe en rigtig ‘voksen’ lejlighed med masser af plads til en ordentlig seng.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Årh glæd jer til jeres nye seng, jeg har selv købt en seng derfra og den er bare så dejlig. God fornøjelse med den:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.