fbpx

Før og efter – her kan du købe flotte tæpper online (nem opdatering af stue)

Et nyt tæppe til stuen. Finally! Hvis du har fulgt lidt med på Instagram over juleferien, så har du måske bemærket at der er sket et par ting i lejligheden. Vi vil (nok mest mig) ville gerne lidt mere på plads inden det nye år. Vi er notorisk dårlige til at lave ting i boligen, så nu skulle der ske noget! Det går altid lidt langsomt hos os. Vi elsker nemlig Netflix.

Reklame. Vi elsker også at spise take-away fra Just Eat! I sengen. Husk at læse det her indlæg, 11 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang), hvis du mangler lidt take-away inspiration. Men seriøst. De to ting, tager så meget af vores tid. Nu nærmer vi os 2019 lige om lidt, så næste år skal vi ændre på. En lille smule i hvert fald. Først hvordan vores stue så ud inden tilføjelse af det fine tæppe.

Læs også: Min billedvæg + de 9 bedste steder at købe plakater og kunst (online & IRL)

Reklame for Kilands tæpper. Jeg har længe ledt efter et nyt tæppe til stuen. Både for udseendets skyld, men også for at dele vores vores stue op i områder. Den ene stue, som vi har er ret stor, så jeg vil gerne bruge den til flere forskellige ting. Jeg har dog manglet tæppe, som kunne hjælpe med afgrænse sofaområdet. Hermed vores spritnye tæppe fra Kilands. Og det er spritnyt for vi pakkede det ud i går!

Købe tæpper online

Udvalget er enormt på Kilands. Intet mindre. Jeg brugte så meget tid, at jeg ikke vil fortælle hvor meget tid jeg rent faktisk brugte på deres hjemmeside, men det var a lot. Fordi udvalget er enormt og fordi det var mit første ‘rigtige’ tæppe-køb, så tog det bare tid. Heldigvis så var det time well spent for vi har fundet perfekte tæppe til stuen! Valget faldt på et Copenhagen i farven Stonewall tæppe. Det er  er et håndvævet uldtæppe AF bomuld og et lidt tykkere og grovere vævet stof. Det er et meget slidstærkt tæppe og så er det nemt at vedligeholde. Derudover, så kan man vende tæppet om hvis man skulle få brug for det, hvilket også er et kæmpe plus. Hvad synes I om det? Har prøvet at bestille store tæpper online? Det var første gang for os og det gik helt smertefrit.

Læs også: Sådan laver du den symmetrisk billedvæg (inkl. 7 gode tips og tricks fra jer)

Godt nytår fra mig! Det bliver sidste gang at jeg tjekker ind i år. Husk at finde ‘Gåsehud’ i din podcast app, hvis du ikke allerede har hørt min nye podcast. I den, så taler Danica og jeg om spooky stuff og vi har det så sjovt med det.

Læs også gerne:

Før og efter – et par billige køkken opdateringer som har gjort en KÆMPE forskel

Min billedvæg + de 9 bedste steder at købe plakater og kunst (online & IRL)

Maling af billedvæg – den fineste vægfarve (som er perfekt til en stor billedvæg)

De 10 skridt (som man skal igennem når man får besøg af en håndværker)

Sådan laver du den symmetrisk billedvæg (inkl. 7 gode tips og tricks fra jer)

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

10 Comments
 1. Hej!

  Super fint tæppe – og vild med indretningen i jeres nye lejlighed. Tæppet ser lidt mere beige ud på Kilands hjemmeside end på dine billeder – hvor det ser lysegråt ud. Er det pga. af lyset eller hvordan? Og har det noget beige i sig?

  De bedste hilsner
  Caroline

  1. Tak skal du have! Var lige inde og kigge på deres shop og jeg synes at den ser meget mere beige ud hos dem, end det er. Eller ikke meget. Lyset var meget blåt da billederne blev taget i min stue, så vil sige at det er en mellemting mellem deres shop og min stue, hvis det giver mening. Klart et miks af grå og beige i virkeligheden :)

   Phew, håber det giver mening.

 2. Tak skal du have! Var lige inde og kigge på deres shop og jeg synes at den ser meget mere beige ud hos dem, end det er. Eller ikke meget. Lyset var meget blåt da billederne blev taget i min stue, så vil sige at det er en mellemting mellem deres shop og min stue, hvis det giver mening. Klart et miks af grå og beige i virkeligheden :)

  Phew, håber det giver mening.

 3. Hej :-)

  Rigtig fint tæppe! Er selv på udkig efter noget lignede til min stue, men synes der er stor forskel på hvordan et uldtæppe føles. Hvordan føles dette tæppe? Er det ret strid eller forholdsvis blødt?

  Hilsen Simone

 4. Hmm, det er sgu lidt svært at sige. Vi er alle til noget forskelligt :) Men synes det er en god blanding? Det er ikke ikke-blødt men det er også slidstærkt, hvis det giver mening :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.