Følg et par foodies i Tokyo – en kort rejsevlog fra verdens største by

Godmorgen derude! I dag, er jeg lidt tung i hovedet efter et par gode glas vin i går, så derfor vil jeg sende jer videre til min youtube kanal, hvor jeg netop har delt en ny video. Eller I behøver ikke engang klikke videre – I kan bare se med nedenfor – hvor har delt min nyeste video. Det er en VLOG fra Tokyo, som er en blanding af en stemningsvideo og en mini-guide til byen.

 

Hvis I overvejer en tur til verdens sejeste by, så har jeg lavet flere forskellige guides til Tokyo herinde på bloggen. Læs med lige her: En guide til Tokyo » 3 steder man kan spise ‘vestlig’ morgenmad i Tokyoher skal du shoppe » den ultimative rejseguide til Tokyo – del 1en guide til Tokyo » drik kaffe i en oldschool (og instagram venlig) airstreamer, her skal du spise og drikke » den ultimative rejseguide til Tokyo – del 2her skal du people watche, instagramme og drikke god kaffe i Tokyo10 ting du skal vide om Japan (inden du ankommer til landet)en guide til Tokyo – virkelig intim og frisk frokost på Tsukiji fishmarket og et postkort fra Tokyo og et par førstehåndsindtryk af verdens største by.

 

Se også: Morgendans, overskud og pænt hår » VLOG » tag med mig rundt i Aarhus

Hvor søde er de her trafik kegler med Hello Kitty, ikke lige? Jeg synes, at de er så CUTE! Maden her, er ikke med videoen, men det var bare nogle af retter, som vi fik på flyet hjem. Vi fløj med KLM og opgraderede til business class, hvilket helt sikkert kan anbefales, hvis I får det tilbud!

 

Som jeg skrev i forrige uge, så kommer jeg til at dele videoer inde på min youtube kanal hver onsdag, så husk endeligt at abonnere på min kanal, så I ikke misser en video. Se nogle af mine forrige videoer her:

Hav en helt fantastisk dag!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.